Otehotnela jsem a pritel se chce zdejchnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1217
27.12.22 17:45

A s tímhle dobrovolně žiješ 8 let? 8o
Pokud zdrhne tak nezmůžeš nic a s alimentama se rozluč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
27.12.22 17:45

Dá se, ale je to na roky, pokud druhá strana nespolupracuje, navíc taky to je celkem náročné i na znalosti matky (pokud nemá úplně právní povědomí, tak zas prachy na právníka, co se vyzná)… Je to Francouz, nebo „Francouz“? To pak taky dělá rozdíl, když má někdo se zašíváním zkušenosti, tak to je celkem fuška ho vyhmátnout. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
27.12.22 17:46
@1992lp píše:
@stinga, no doslo mi to az ted kdyz je pozde… on pripomina zrudu … napriklad me jeho otec rekl at si prinesu kufr a dam si ho sama do auta i z auta a maminka a partner prihlizeli … a on se tam se mnou 2 dny nebavil a pak me nadaval ze nejsem komunikativni … takhle to bylo nas vztah porad nahoru a dolu. Jednou me ocelovou zidli bouchl do kotniku, ja pak nemohla chodit. Ja vim, ze jsem blba ale mela jsem strach ze nikoho nenajdu ale to je asi blbost. No ted jsem pekne v haji s clovekem co me nesnasi

pokud je vše, co píšeš pravda, tak upaluj co nejdřív na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.12.22 17:46
@Tomie píše:
Dá se, ale je to na roky, pokud druhá strana nespolupracuje, navíc taky to je celkem náročné i na znalosti matky (pokud nemá úplně právní povědomí, tak zas prachy na právníka, co se vyzná)… Je to Francouz, nebo „Francouz“? To pak taky dělá rozdíl, když má někdo se zašíváním zkušenosti, tak to je celkem fuška ho vyhmátnout. :think:

No tim jak matka koukala se synem jak taha kufr, tak to tipuji na „Francouze“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.12.22 17:47

@mackA159 a otehotnim jeste? I kdyz uz jsem byla na potratu ve 22 (taky s nim) a ted je mi 30 …. Bala jsem se praveze uz dite mit nebudu a tak jsem ho ted chtela s nekym koho aspon znam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
27.12.22 17:48
@1992lp píše:
@mackA159 a otehotnim jeste? I kdyz uz jsem byla na potratu ve 22 (taky s nim) a ted je mi 30 …. Bala jsem se praveze uz dite mit nebudu a tak jsem ho ted chtela s nekym koho aspon znam

Tak máš co jsi chtěla. Tak kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.12.22 17:49
@1992lp píše:
@mackA159 a otehotnim jeste? I kdyz uz jsem byla na potratu ve 22 (taky s nim) a ted je mi 30 …. Bala jsem se praveze uz dite mit nebudu a tak jsem ho ted chtela s nekym koho aspon znam

Ty máš hlavu na to, aby Ti nepršelo do krku?
Možná bude lepší se vůbec nemnozit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.12.22 17:50

To bude podobny Francouz, jako hrali nedavno to finale, ne.

Dite si nech, jen pokud to zvladnes sama.
Na nej zapomen.
Pas si vyfot jen kvuli diteti, at jednou vi, kdo byl tatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
27.12.22 17:50
@1992lp píše:

hm, otěhotnět můžeš, otázka je s kým,
ale teď - opravdu chceš porodit dítě, které on potom odveze do Francie nebo bůhví kam, a ty to dítě už nikdy neuvidíš?
jak se ptají ostatní - je to Francouz? jako původní? asi ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 17:51
@Tarena píše:
No tim jak matka koukala se synem jak taha kufr, tak to tipuji na „Francouze“.

Muslim, který se narodil ve Francii je též rodilý Francouz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
27.12.22 17:51
@Lucie_Sx píše:
To bude podobny Francouz, jako hrali nedavno to finale, ne.Dite si nech, jen pokud to zvladnes sama.
Na nej zapomen.
Pas si vyfot jen kvuli diteti, at jednou vi, kdo byl tatka.

ale tady reálně hrozí, že on jí to dítě sebere a odveze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
27.12.22 17:52
@topazio píše:
Muslim, který se narodil ve Francii je též rodilý Francouz.

tak pak nekorektně - @1992lp je to bílý Francouz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 17:53
@stinga píše:
hm, otěhotnět můžeš, otázka je s kým,
ale teď - opravdu chceš porodit dítě, které on potom odveze do Francie nebo bůhví kam, a ty to dítě už nikdy neuvidíš?
jak se ptají ostatní - je to Francouz? jako původní? asi ne, že?

Určitě to není původní Francouz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13265
27.12.22 17:53

Vždycky když tohle čtu, tak se mi vybaví ty fajn kamarádky, které navštěvují CARy, protože jim není přáno… A přijde mi to děsně nespravedlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
27.12.22 17:54
@Magical-eyes píše:
Vždycky když tohle čtu, tak se mi vybaví ty fajn kamarádky, které navštěvují CARy, protože jim není přáno… A přijde mi to děsně nespravedlivé…
život není spravedlivý, to jsou zbytečné úvahy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna