Otěhotnění bez ovulace

21091
1.11.18 15:31

Pokud nemáš ovulaci, otěhotnět nemůžeš. Je možné, že se cyklus a ovulace časem porovnají. Záleží na tom, jak dlouho ten problém máš. Gynex mně přijde, že spíš rovná cyklus a zmírňuje PMS. Kamarádce ovu naskočila po pravidelném cvičení hormonální jógy. A v neposlední řadě můžeš brát hormony. A holky asi napíšou i další léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.11.18 15:35

Já měla dlouhé cykly, nejspíš i některé byly onovulační. A kapky Gynex??… Hmm kapala jsem tři týdny, pak pauza dle návodu a jsem těhotná. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Prosím anonym, je to čerstvé.

• Citovat
  • Upravit
1.11.18 17:19

Dobry den, ja take nemela ovulaci. Podle doktora mi prestaly vajecniky pracovat po dlouhodobem uzivani antikoncepce. Nejprve jsem po vysazeni srovnala nepravidelny cyklus bylinkovym cajem. To se povedlo. Ale pak jsem zkousela vse mozne na ovulaci a nic. Po pul roce mi doktor musel napsal Clostilbegyt a sledoval, zda se neco deje. Nastesti se rozjel jeden vajecnik a do 3 mesicu jsem otehotnela. Preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
1.11.18 21:11

Bez ovulace to nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.11.18 21:52

Samozrejmne vim ze bez ovulace se neda otehotnet..ale zda jste to taky tak meli,popripade co vam pomohlo,jak vas lecili a zda to vse dobre dopadlo a zadarilo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.11.18 22:06
@richgirl píše:
Samozrejmne vim ze bez ovulace se neda otehotnet..ale zda jste to taky tak meli,popripade co vam pomohlo,jak vas lecili a zda to vse dobre dopadlo a zadarilo se

Tak asi i hodně záleží na tom, co je příčinou a jak dlouho to trvá. A je to hodně individuální. Může ti pomoct třeba jen čas a samo se to upraví. Nebo třeba bylinky, cvičení a u někoho nezaberou ani hormony. mně po vysazení HA ovu naskočila sama, kamarádce až po cvičení hormonální asi za rok od vysazení. A kolegyně prošla lékaře a po dvou letech pořád nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.12.18 13:56

Ahoj holky je možné abych nikdy za život neměla ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.12.18 14:00

@Lulusila Myslím, že není, pokud máš pravidelnou MS .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.12.18 14:07

Já jsem měla hodně dlouhé a anovulacni cykly.gynex jsem brala poctivě 3 balení (3tydny brát a týden pauza) ale nic to neudělalo. Pak mi Dr napsala clostilbegyt, zabral až 5.mesic a nejvyšší dávka ale nezadarilo se.nasledovala návštěva CARu, nasazen zase clostilbegyt první mesic bez reakce, ale nejnižší dávka.druhy měsíc zvýšení dávky a přidán myslím že metformin.tahle kombinace zabrala, podstoupila jsem iui a hned otěhotněla. Každým dnem mám rodit :-)
Držím palce ať se podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.12.18 17:00

Děkuji, já jsem se na anovulaci lečila před deseti rokama, pak ze všeho sešlo, a teď jsem si doma dělala ovulační testy a vždy negativní :think: No konečně jsem už začala chodit do Cáru,tak se uvidí, dost mi to vrtá v hlavě jestli je to možné :roll: Jinak menstruaci jsem měla docela nepravidelnou a hodně slabou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí