Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám telisko vynadne pár dní a doktorka tvrdila, že otěhotnět můžu klidně hned. Měla jsem teda nehormonalni, ale i u těch hormonalnich jsou hormony jen lokální a po vyndani by nic otehotneni nemělo bránit.
taky mi lékařka říkala, že leze otěhotnět hned, ale vzhledem k ustálení cyklu bych třeba pul roku s planovanim pockala
Já byla na vyndání Mireny před 14 dny a doktorka mi řekla, že se můžeme začít snažit hned. MS nepřišla zatím žádná, ani špinění. S Mirenou jsem nemenstruovala vůbec. Dle ovu testu mi teď začínají plodné dny, tak zkusíme a uvidíme. Povedlo se Vám některé otěhotnět ještě před první MS po vyndání tělíska? Potřebovala bych nějaké motivační příběhy, jak rychle se Vám povedlo přijít do jiného stavu. Jsem už hrozně natěšená a už bych nejradši na těhu testu viděla dvě čárky. ![]()
@e-tera ahoj, asi tě nepotěším, ale asi to až tak rychle nebude ???? my tedy neřešíme plodné dny, ale od vyndání tělíska spolu spíme téměř každý den. No a těhotenství zatím nikde, ale je to teprve tři měsíce od vyndání
Zdravím Vás ![]()
Chtěla bych se zeptat, jaydees budu mít v lednu už 3 roky. Nikdy jsem neměla žádný problém, naopak mi to hrozně zjednodušilo život
Ale doktorka na mě bohužel v lednu nemá čas - na vyndání toho tělíska, jak dlouhou dobu navíc tělísko v sobě mohu mít?
Moc děkuji za odpovědi
![]()
Sice je diskuze starsi,ale pridam svou zkusenost
na konci listopadu 2016 mi byla vytazena Mirena a otehotela jsem v lednu 2017,probehla jen jedna MS ![]()
Holky, prosím kdy je možné otěhotnět po vyndání tělíska? A jak je to s menstruací? Zatím jsem ji měla jen jednou a to bylo cca před měsícem a od té doby zase nic. TT jsem zkoušela a nic.