Otěhotnění po ket zamlkle těhotenství revize

4
18.2.22 06:08

Otěhotnění po ket zamkle těhotenství revize

Ahoj holky kdo mi poradí? Jsem po ketu 5denni blastocysta transfer byl 21.12.2021, asi před 3 dní jsem byla na kontrole a doktorka s caru určila těhotenství za zamlke váček ok embryo drobné bez srdeční akce, napsala že jsem 12+5tt mě to vychází na 8 něco jo a ještě do papírů napsala tehotenstvi odpovídá 8tt hned mi vypsala žadanku na revizi a vysadila všechny léky (amelgen, duphaston) 3 den léky neberu a začal ze mě jít řídký bily výtok díky za radu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18734
18.2.22 08:51

@Irena1693 ony ty přístroje na měření ale neukazuje od vkladu embrya, ale musi se to přepočítat na normální cyklus. 21/12 -5 dnů za embryo -14 co je běžná délka před ovulaci = ber jako počátek cyklu 1/12, takže teď by jsi měla byt 11+1 nebo 2. Pokud není srdíčko, je to spatne. Touhle dobou má mít už několik centimetru a srdce jako zvon. Je mi to líto. Add a pokud odpovídá 8tt a není srdíčko, tak to je další spatne. Srdíčko musí naskocit když je embryo větší nebo 5mm což v 8tt už má určitě přes 1cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
18.2.22 09:16

Je mi to moc líto, ale jsi skoro dva měsíce od transferu. Stáří se určuje jako doba od transferu plus pět dní stáří embrya plus 14 dní „tabulkový přídavek“ (jako se normální těhotenství neurčuje od ovulace, ale od poslední MS). V tomhle tt musí, prostě bezpodmínečně musí být několikacentimetrové embryo s ukázkově tlukoucím srdcem. Pokud je drobné a bez srdíčka, jsou naděje opravdu čistá nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.22 09:38

Revize

Co říkáte na Revizi mam stoho strach nemyslíte že je lepší když to odejde samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18734
18.2.22 09:50

@Irena1693 pokud se to nepustilo doposud, tak bych sla na revizi. Ma za sebou oboje. SP zamlklo ve velikosti 5+4 (zpozdeny vyvoj) a odeslo cca za tyden samo bez pomoci. ZT v den kontroly 7+4 presne odpovidalo, a dalsi 4 tydny jsem nevedela, ze je neco spatne dokud jsem nezaspinila - zvraceni, unava, nafouknute bricho.. na revizi jsem sla zacatkem 13tt. U tebe uz jsou to 3 tydny, kdy telo nevnima, ze je to spatne, takze muzes jeste tyden- dva cekat jestli odejde samo, ale moc bych na to nevsazela. Ja to chtela mit za sebou a nemyslet stale na to, ze to co mam v brise mi max muze zpusobit zanet a v jakem uz to musi byt rozkladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.22 10:13

A nebude problém znovu otěhotnět po te revizi mám ještě 2 zamrazene embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18734
18.2.22 11:28

@Irena1693 Ja kvuli psychice odlozila dalsi snaho o trictvrte roku, ale jinak bych nechala probehnout 1-2 MS at se sliznice zregeneruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
18.2.22 23:34
@Irena1693 píše:
A nebude problém znovu otěhotnět po te revizi mám ještě 2 zamrazene embrya

Když už jsi otěhotněla, máš velikáánskou pravděpodobnost, že otěhotníš zas a po revizích to prý jde ještě mnohem lépe. Drž se… :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.4.22 12:11

@Veronika1886 říká se to, že to jde snadno, ale nějak tomu neverim. Já byla na revizi 10.1. 22.
Nejhorší den mého života. Každá moje MS je utrpením. Myslela jsem. Si, že teď by to mohlo vyjít ale mám 5 dní do MS A už mě bolí podbrisek a prsa. Takže vím, že to dostanu a je to fakt neskutečná bolest. V červenci mám nastoupit do práce takže bohužel jestli se nezadari tak nevim. Nejhorší je pribuzenstvo, to jejich ptani kdy bude druhé tě tamhle zděná, Monika a další čekají druhé a my nic. Nejlepší je ze čekají na stejný termín co jsem měla mít já. Takže o to větší bolest že si vždy říkám že jsem mela mít taky takové brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.4.22 12:46
@ZoufalkaJ píše:
@Veronika1886 říká se to, že to jde snadno, ale nějak tomu neverim. Já byla na revizi 10.1. 22.
Nejhorší den mého života. Každá moje MS je utrpením. Myslela jsem. Si, že teď by to mohlo vyjít ale mám 5 dní do MS A už mě bolí podbrisek a prsa. Takže vím, že to dostanu a je to fakt neskutečná bolest. V červenci mám nastoupit do práce takže bohužel jestli se nezadari tak nevim. Nejhorší je pribuzenstvo, to jejich ptani kdy bude druhé tě tamhle zděná, Monika a další čekají druhé a my nic. Nejlepší je ze čekají na stejný termín co jsem měla mít já. Takže o to větší bolest že si vždy říkám že jsem mela mít taky takové brisko

Ahoj, naprosto tě chápu… Bolí to, ale jednou to přijde, chce to trpělivost.. Já jsem měla 6 transferů, než to vyšlo, čekali jsme 3,5 roku. To peklo, které se valilo z okolí a taky od partnerovy rodiny, bylo příšerný, neustálé srovnávání s ostatními. Pro mě to snad bylo ještě horší než ty neúspěchy, neboť jsem věděla, že to jednou vyjde a že to chce jen trpělivost. Zkoušej zkoušej a bude to tam. Já sice neměla revize z neúspěšného těhu, ale taky místo očekáváných transferů hysteroskopie apod. Je to drsný, ale dáme to!!! Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí