Asi zamklé těhotenství

404
17.2.22 20:49

Asi zamklé těhotenství

Ahojky,
jsem těhotná, dle mého kalendáře to bylo v úterý 7+6, dle UTZ také v úterý 8+3. Bylo vidět, že bije srdíčko. Jelikož moje dr už se o těhotné nestará, byla jsem dnes na kontrole u jiného dr. Na UTZ asi 5 minut hledal, jestli bije srdce a bohužel nenašel. :( Jsem poslaná do porodnice, kde prý mají lepší UTZ, aby to potvrdili nebo vyvrátili. Stalo se to některé a nakonec srdíčko bilo? Mám si třeba vyžádat, že týden počkáme? Jsem z toho hodně špatná. :,( Je to moje druhé těhotenství. Ještě se mám rozhodnou kam jít, doporučoval mi Krči ambulanci nebo Apolinář. Ještě uvažují o Příbrami, kde jsem rodila první dceru.
Moc děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36205
17.2.22 20:57

Uvidíš v té porodnici, ale pokud ho už doktorka viděla a tam ho nenajdou tak bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.2.22 21:25

Nechci strašit, ale vypadá to špatně. Samozřejmě je potřeba mít jistotu, proto tě dr. posila ještě jinam. Pokud ani tam srdíčko nenajdou, tak bohuzel. Dávat tomu týden času navíc i po tom jakože kontrolním ultrazvuku, ať už v porodnici nebo jinde, by pro tebe bylo zbytečné trápení, protože když už jednou srdíčko bilo, tak… Přála bych ti ale šťastný konec. A vím, co to je, bohužel jsem si tim taky prošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
17.2.22 21:50

Bohužel to nevypadá na prosperující těhotenství :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
17.2.22 21:51

Ano mám…Na UTZ u mé dr. srdíčko neviděla, přesně jak píšeš, poslala mě na lepší ultrazvuk, aby to potvrdili či vyvrátili a bohužel ZT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.22 00:55

Je mi to moc líto, ale pravděpodobnost je malá, ale přesto možné je vše. Přesně vím, jak se cítíš. Já ZT v 8+3tt loni, první těhotenství. Teď jsem podruhé 15tt a mám nervy na pochodu, aby bylo vše ok. Povedlo se nám napoprvé po revizi a 3 MS. Kdyby jsi hledala podporu, tak se ozvy. Držím pěsti, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí