Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 píše:
My jsme retro, staré školy, my ty moderní metody neznáme, ale zní to zajímavě, ne? Nevyzkoušíš, nevíš
Jako jo právě, proto se ptám, nerada jsem jediná v něčem.
já jsem věkově mezi pubertou a mladou paní, tak se ujistuji, zda mi něco neuniklo.
![]()
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ne nadávám na emiminačky které si jen dělají srandu. Já jsem si nepřišla pro vtipné komentáře ale pro rady a názor
Aha, ty jsi s tím humorem nezačala?
![]()
@onajeblond píše:
Jako jo právě, proto se ptám, nerada jsem jediná v něčem.já jsem věkově mezi pubertou a mladou paní, tak se ujistuji, zda mi něco neuniklo.
![]()
Jako stále se má člověk co učit a stále je kolem plno změn, možná nám je něco uniklo ![]()
@Dahlia0409 Ne opravdu nezačala. Já jsem se ptala na názory, ne na rádoby,,vtipné’’ komentáře
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 Ne opravdu nezačala. Já jsem se ptala na názory, ne na rádoby,,vtipné’’ komentáře
A jak vidíš, názory máme všechny stejné ![]()
@onajeblond píše:
Prosímte ještě s tím zacinej, za chvíli tu máme diskuzi na téma „polkla jsem sperma, nemůžu otěhotnět“.![]()
Jasně, miminko bude alien…
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ne nadávám na emiminačky které si jen dělají srandu. Já jsem si nepřišla pro vtipné komentáře ale pro rady a názor
názorů jsi dostala, že by jsi s nimi mohla dláždit - pořád nestačí?
@stinga píše:
názorů jsi dostala, že by jsi s nimi mohla dláždit - pořád nestačí?
Asi čeká na ten jediný správný ![]()
@Dahlia0409 píše:
Jako stále se má člověk co učit a stále je kolem plno změn, možná nám je něco uniklo
Pravda moudrá ženo! ![]()
@stinga @Dahlia0409 Kde ty názory jsou? Vidím jen blbě a nevtipné komentáře. Místo toho když už jste tedy tak zkušené jste poradili tak máte hloupé komentáře
@onajeblond píše:
Pravda moudrá ženo!
Jeee, děkuji, pochvaly si cením, tu mi Tak často tady neudělují
![]()
@Dahlia0409 píše:
Asi čeká na ten jediný správný
aha, tak jo
ano zakladatelko - jsi těhotná
@Anonymní píše:
@stinga @Dahlia0409 Kde ty názory jsou? Vidím jen blbě a nevtipné komentáře. Místo toho když už jste tedy tak zkušené jste poradili tak máte hloupé komentáře
Takže napsat ti, že evidentně nevíš, jak můžeš otěhotnět, to je blbý komentář? ![]()
@Dahlia0409 píše:
Jeee, děkuji, pochvaly si cením, tu mi Tak často tady neudělují![]()
![]()
To mě mrzí, velice.
ale tady je to na místě, ta pochvala.
to já zas umím ocenit názor na úrovni ![]()
@stinga píše:
aha, tak jo
ano zakladatelko - jsi těhotná
Vypadá to na jednovajecna dvojčata - chlapečka a holčičku ![]()