Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den. Omlouvám se za možná přímo až pubertální dotaz ale mám strach.S přítelem jsme se mazlili a ejakuloval na můj zadek. Měl trenky, a já také spodní prádlo. Vím že trochu ejakulátu se dostal na můj zadek a trochu i na moje spodní prádlo. Stalo se to 5. den mého cyklu. Ještě jsem trochu špinila takže jsem v sobě měla tampon.
Bojím se otěhotnění. Jaký je váš názor? Byli by jste v tuhle chvíli v klidu?
Moc děkuji
Nedělala bych to s kalhotkama
Každopádně si nastuduj, jak je možné otěhotnět, ať se nemusíš bát ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den. Omlouvám se za možná přímo až pubertální dotaz ale mám strach.S přítelem jsme se mazlili a ejakuloval na můj zadek. Měl trenky, a já také spodní prádlo. Vím že trochu ejakulátu se dostal na můj zadek a trochu i na moje spodní prádlo. Stalo se to 5. den mého cyklu. Ještě jsem trochu špinila takže jsem v sobě měla tampon.
Moc děkuji
Citujme, at o takovou perlu nikdo nepride.
@vokishka píše:
Chvilka nedělní poezie ![]()
Nejsi náhodou ta, co se včera bála otěhotnění přes kalhotky?
@Anonymní píše:
Moc děkuji
![]()
Ty si tu z nás děláš srandu.
@vokishka píše:
Myslíš perla trenky, kalhotky, zadek a tampon? ![]()
@Temnástranasíly píše:
To si s těmi dotazy děláte prd.el?
dělají, to je zase nějaká nová sranda každý den
@Temnástranasíly píše:
Myslíš perla trenky, kalhotky, zadek a tampon?
Pred nejakou dobou tu furt nekdo tehotnel pres teplaky ![]()
Nedělám si srandu z nikoho. Jen mám prostě strach. Vím jak ženské tělo funguje a že v tuto dobu bych neměla mít plodné dny. A také vím že se ejakulat musí dostat do pochvy. Ale i tak mi to vrtá hlavou a bojím se
@vokishka píše:
Pred nejakou dobou tu furt nekdo tehotnel pres teplaky
Tak takoví šťastlivci by měli dávat návody snažilkám ![]()
@Anonymní píše:
Nedělám si srandu z nikoho. Jen mám prostě strach. Vím jak ženské tělo funguje a že v tuto dobu bych neměla mít plodné dny. A také vím že se ejakulat musí dostat do pochvy. Ale i tak mi to vrtá hlavou a bojím se
Poradila bych nesouložit, ale to jsi nedělala… Tak nevím, zakaž mu ejakulovat? ![]()
@Temnástranasíly Tady jsou všechny tak vtipné
vsadím se, že kdyby existovalo
emimino když jste byli mladé půlka z vás by sem psala to stejné. Já jsem přišla pro radu a uklidnění, ne přihlouplé komentáře
Dobrý den. Omlouvám se za možná přímo až pubertální dotaz ale mám strach.
S přítelem jsme se mazlili a ejakuloval na můj zadek. Měl trenky, a já také spodní prádlo. Vím že trochu ejakulátu se dostal na můj zadek a trochu i na moje spodní prádlo. Stalo se to 5. den mého cyklu. Ještě jsem trochu špinila takže jsem v sobě měla tampon.
Moc děkuji