Otěhotnění ve 41 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.15 15:55

Ja jsem si ovulaci zjistila, BT si taky merim (ale vubec to teda neodpovida tomu, jak klasicka krivka vypada), a zatim mam „propasnuty“ jen 2 mesice… a jo, fuk to je, :) do umelyho bych zas nesla ja…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 10:33

Tak se ozývám znovu. Bála jsem se, jak to bude těžký, ale vaše zprávy mi asi vlily optimismus do žil, protože po dvou měsících snažení jsem v tom :potlesk: :jazyk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
149
14.9.15 14:45

No vidíš :potlesk:
Kalendářní a biologický věk se můžou dost rozcházet, přeji taky bezproblémové těhotenství. Kvůli věku si budeš muset projít více různými testy, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
14.9.15 15:09
@Anonymní píše:
Tak se ozývám znovu. Bála jsem se, jak to bude těžký, ale vaše zprávy mi asi vlily optimismus do žil, protože po dvou měsících snažení jsem v tom :potlesk: :jazyk: :pankac:

velká gratulace, jde to i v našem věku a možná na žádné testy ani nebudeš muset jít, já taky počítala s tou horší alternativou, ale dle screeningu na žádné invazivní testy nemusím :D, taky mám 41, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.15 19:37

@NikaKaa Děkuji holky. Mám fakt radost, ale zas nechci ještě nic zakřiknout… (ťuk ťuk) A v kolikátým jsi týdnu teď, jestli to není státní tajemství? :)

• Citovat
  • Upravit
4776
16.9.15 10:32
@Anonymní píše:
@NikaKaa Děkuji holky. Mám fakt radost, ale zas nechci ještě nic zakřiknout… (ťuk ťuk) A v kolikátým jsi týdnu teď, jestli to není státní tajemství? :)

zítra začínám 14. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.18 09:01

Ahoj holky otěhotněla jsem v 41 po 2 letech po inseminaci.Diky panu doktorovi jsem zjistila, že je možné za poplatek 1000 Kč se dá zjistit stav vajíček a stáří. Podle toho se zjistí zda máte šanci a jakou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 17:59
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.19 18:03

Test na vajíčka mám taky za sebou a pry super ale pak jsrm další těhotenství zamítla je mi 41 a řekla jsem si že se raději budu těšit na vnoučata…ale osud si přál jinak a já nebudu babička :,( :,( :,( teď znovu přemýšlím nad těhotenstvím ale…

• Citovat
  • Upravit
23
1.5.19 19:08

Je mi 41, otěhotněla jsem přirozeně, Zora se narodí doufejme v září. Byl to šok, ale moc se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí