Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak se ozývám znovu. Bála jsem se, jak to bude těžký, ale vaše zprávy mi asi vlily optimismus do žil, protože po dvou měsících snažení jsem v tom
![]()
No vidíš ![]()
Kalendářní a biologický věk se můžou dost rozcházet, přeji taky bezproblémové těhotenství. Kvůli věku si budeš muset projít více různými testy, ale dá se to.
@Anonymní píše:
Tak se ozývám znovu. Bála jsem se, jak to bude těžký, ale vaše zprávy mi asi vlily optimismus do žil, protože po dvou měsících snažení jsem v tom![]()
![]()
velká gratulace, jde to i v našem věku a možná na žádné testy ani nebudeš muset jít, já taky počítala s tou horší alternativou, ale dle screeningu na žádné invazivní testy nemusím
, taky mám 41, držím pěsti
@NikaKaa Děkuji holky. Mám fakt radost, ale zas nechci ještě nic zakřiknout… (ťuk ťuk) A v kolikátým jsi týdnu teď, jestli to není státní tajemství? ![]()
@Anonymní píše:
@NikaKaa Děkuji holky. Mám fakt radost, ale zas nechci ještě nic zakřiknout… (ťuk ťuk) A v kolikátým jsi týdnu teď, jestli to není státní tajemství?
zítra začínám 14. tt
Ahoj holky otěhotněla jsem v 41 po 2 letech po inseminaci.Diky panu doktorovi jsem zjistila, že je možné za poplatek 1000 Kč se dá zjistit stav vajíček a stáří. Podle toho se zjistí zda máte šanci a jakou. ![]()
Test na vajíčka mám taky za sebou a pry super ale pak jsrm další těhotenství zamítla je mi 41 a řekla jsem si že se raději budu těšit na vnoučata…ale osud si přál jinak a já nebudu babička
teď znovu přemýšlím nad těhotenstvím ale…
Je mi 41, otěhotněla jsem přirozeně, Zora se narodí doufejme v září. Byl to šok, ale moc se těšíme.
Ja jsem si ovulaci zjistila, BT si taky merim (ale vubec to teda neodpovida tomu, jak klasicka krivka vypada), a zatim mam „propasnuty“ jen 2 mesice… a jo, fuk to je,
do umelyho bych zas nesla ja…