Otěhotnění v den ovulace
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Existují případy, kdy žena menstruuje i během těhotenství o tom žádná, ale spíš bych se k tomu neupínala. Můžeš si zkusit udělat test. Ten ti dá odpověď celkem jasnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lleennttiillkkaa píše:
Existují případy, kdy žena menstruuje i během těhotenství o tom žádná, ale spíš bych se k tomu neupínala. Můžeš si zkusit udělat test. Ten ti dá odpověď celkem jasnou
O tam kazda. Zadna zena nemuze menstruovat behem těhotenství, pri menstruaci se odlucuje delozni sliznice, to by jaksi neslo dohromady s prosperujícím těhotenstvím. V prvnim trimestru muze zena krvacet, ale urcite ne menstruovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Villanelle jsou ženy, které krvácely v těhotenství v období, kdy by běžně mely menses. Normální, neznalá ženská tomu bude říkat menstruace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Absolutně minimální šance. Berte každé krvácení, které je stejná jako vaše běžná menstruace jako menstruaci a těhotenství řešte až pokud vynechá. Do té doby to nemá žádný smysl. Jen vám to bude krást psychickou pohodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja krvacela tolik pri uhnizdovani vajicka ze jsem myslela ze jde o normalni MS (pry kvuli hodne vysoke delozni stene) ale nakonec to bylo tehotenstvi. Jen to neni uplne obvykle..pockala bych par dni a udelal test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy.. Mám tu dotaz měli jsme sex v den ovulace. A menstruaci jsem měla.. nejde o špinění ale jde o normální menstruaci.. myslíte že máme nějakou šanci?
NE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lleennttiillkkaa píše:
V tehotenstvi menstruace mozna neni.
To, ze nektera zena behem tehotenstvi krvaci, neni menstruace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lleennttiillkkaa píše:
@Villanelle jsou ženy, které krvácely v těhotenství v období, kdy by běžně mely menses. Normální, neznalá ženská tomu bude říkat menstruace.
Jojo, a ještě k tomu byly testy z moči celou dobu negativní. Ano, jsou takové případy, ale jsou natolik
vzácné na to, aby některé diskutující nabyly dojmu, že MS + negativní TT
= jasné těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stín katedrál píše:
Jojo, a ještě k tomu byly testy z moči celou dobu negativní.Ano, jsou takové případy, ale jsou natolik vzácné na to, aby některé diskutující nabyly dojmu, že MS + negativní TT = jasné těhotenství.
Presne, to je tady na dennim poradku 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ber to tak, že při sexu v den ovulace máš šanci na otěhotnění nějakých 15-20 %. Takže když pak dorazí MS, s největší pravděpodobností ti to nevyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy.. Mám tu dotaz měli jsme sex v den ovulace. A menstruaci jsem měla.. nejde o špinění ale jde o normální menstruaci.. myslíte že máme nějakou šanci?

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Tekutina za dělohou - ovulace?
- Nepravidelný dlouhý menstruační cyklus - ovulace, těhotenství
- Zpoždění 1 den a test z rosmannu
- 11. den po IUI
- 21 denní cyklus, ovulace 8DC?
- Nemam ovulaci - reseni?
- Velmi nízká sliznice=krvácení 7 den cyklu
- Těhotenský test a otěhotnění