Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz. Asi 5 dní zpět mě to tam dole začalo svědět. Moc jsem to neřešila, myslela jsem si že to bude tím že mám před menstruací. No včera večer mi strašným způsobem natekly oba pysky, asi hodinu jsem brecela jak jsem z toho byla v prd… Pomalu nemůžu chodit a spala jsem tak hodinu. Dneska jsem hned rano jela na gyndu, no dozvedela jsem se uplne h**no… Doktor mě ještě seřval proč jsem si to udělala (jak kdybych si to chtela udelat) No vubec mi nepomohl nic mi nerekl a jeste me tak dostal tema poznamkama ze jsem pak zas tak maximalne brecela… Nevíte co by to mohlo byt? Nebo aspon jak si pomoct od toho otoku.. ![]()
Zkus chladit (např. studený obklad přes látku) a sedací koupele v odvaru z heřmánku nebo slabém roztoku hypermanganu. Může to být alergická reakce, kvasinková infekce nebo bakteriální zánět, určitě bych zkusila jiného gynekologa nebo pohotovost. Pokud se otok zhoršuje nebo máš bolesti, raději nečekej.
@ruzzicka Dekuju, zitra bych mela jit k jine gynekolozce, no uz jsem z toho uplne vyrizena… zkusim ten hermanek ![]()
@vendulaaa no to bych taky rada vedela
no uplne masakr, chapu ze nemusite mit svuj den a jste protivni, ale nesla jsem si koupit rohlik…