Oteplováky pro baculaté děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Malá je taky baculatá a celkem jí sedí Coccodrillo. Zkus a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Mar__tanka1983 Pak bych koupila kombinézu nebo větší oteplovačky s takovým tím pásem až na záda a mikinu dávala až přes to. Záleží samozřejmě na míře řádění dítěte ve sněhu-pro válivé dítě je beztak nejlepší komboška
já to tak loni řešila ![]()
Jenže mám, jak píšeš, válivé dítě, takže bylo naprd, že mu ta mikina vlhla. Kalhoty měly pas do půli zad, ale to bylo prd platný, když měl přes to mikinu, která byla nacucaná a s kilem nalepenýho sněhu, tak to byl hroznej vopruz, bylo mu od té vlhké mikiny chladno, pak pořád to sušit nad kamnama… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE hele a jakou potřebuješ tu šířku (kolik cm třeba v pase)?
klidně do SZ ![]()
Příspěvek upraven 15.10.19 v 11:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem… ve čtvrtek je v Lidlu zimní, tak zkusím… a pak se uvidí… Měl loni Kiltec - ty byly super. Ale nemůžu sehnat další. Případně vezmu z Lidllu třeba o dvě čísla větší a zkrátím je… jsou levné a dobré… tak bych si s tím tu práci dala.
Ohledně mého postoje - není tlustý, ale velký… samozřejmně, že jsem realista a vím, jaké dítě mám doma. Jídelníček, pohyb… snažíme se to ovlivnit. Neznáte ho, neviděli jste ho… není prostě drobek… ale ani obézní… zhubnout by trochu měl, ale není to mávnutím proutku… potřebuji ho oblíknout… více se mi nechce tady o tom rozepisovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus kouknout do Kiku a nebo jestli chceš lepší, tak Alpine pro. Ty z Kiku bývají asi o trochu širší, ale ani Alpine nejsou pro úplné hubenoury (oplacane dítě se do nich vejde, tloustik už teda ne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak jsem kecala, ze Decathlon jsme jeste nemeli. Ma je uz druhy rok, bez ksand, po strane zkracovaci pasky na suchy zip, i pri nejvetsim roztazeni maji max tech 35cm v pase, jsou to 140ky na 10 let. Nas mladej je nosil vloni a vypada to, ze je nechame jeste letos. Cili tudy cesta pro vetsi deti taky nevede. @3HE ano neznam ho a nehodnotim. Ja zas obcas posloucham, ze nedam detem najist, kdyz ma jeden ve 13ti 35 kg a druhy v 19ti 68 pri 2 metrech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen já zas poslouchám… Dej ho na sport a necpi mu sladkosti… Ty vůbec nekupuji… A sport…? Není v žádném klubu… Ale pohybu má docela dost. Jenže je ve školce ještě.. A tam se pořád ji a po obědě spí… A zase svačinka. Stravu hlídám… Ale je to těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřesním.. Není těžké hlídat stravu doma… Ale ve školce… Hodně pečiva… Sladké pití… Vodu nalévat nechtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modravlocka píše:
Zkus kouknout do Kiku a nebo jestli chceš lepší, tak Alpine pro. Ty z Kiku bývají asi o trochu širší, ale ani Alpine nejsou pro úplné hubenoury (oplacane dítě se do nich vejde, tloustik už teda ne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Upřesním.. Není těžké hlídat stravu doma… Ale ve školce… Hodně pečiva… Sladké pití… Vodu nalévat nechtějí.
Já když vidím ti pidiporce, co dávají ve školkách, tak se vůbec nedivím, že se mi dcera doma naopak dojídá
Ráno posnídá doma, k svačině čtvrt chleba s pomazánkou a půl jablka, pak 2 hodiny lítají na zahradě, oběd jsou porce, že by se mi kvůli tomu ani talíř špinit nechtěl. Spánek má na nadváhu spíš pozitivní vliv
Ale to je teda mimo téma, jen mě překvapuje, že vinu vidíš ve školkovém stravování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE
On je ve školce a má velikost 140? Tak to není moc dobré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE to je ještě ve školce? Nějaký obrik ne?
já mám syna ve skolce, je mu skoro 5let a 110 je mu ještě velká, tak velké dítě aby mělo 146 tam nemaj
ale teda s tím jídelníčkem ve školce nesouhlasím, u nás dostávaj hodně ovoce a zeleniny, k pití caj, na svačinu tak půlku krajicku chleba s pomazánkou a ty porce tam maj uplne mini, že i náš nejedlik tam sní oba chody a ještě vylíže talíř
a maj tam víc pohybu než doma, jednou denně prochazka, nebo hodina a půl běhání po zahrade, ráno rozcvička a jeste 1× do týdne mají sportovní kroužek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina každé dítě je jiné. Syn má v 5 letech velikost 122. Měří 118 cm.
Ale souhlasím, že velikost 146 je dost. To nemá ani syn ve druhé třídě.
Taky se přidávám k těm, co jim přijde jidlo ve školce spíš nedostatečné. Mně se syn docpava, i když ho vezmu hned po obědě.
Ve škole je to větší hukot. Tam mi začal přibývat syn přímo raketově. Jak celý den sedí, občas vyškemrá sladkost od kamarádů, odpoledne zase sedí u úkolů, tak mu dost ubyl pohyb.
- Citovat
- Upravit
Takže… Diskuze je o oteplovackach… ![]()
Vel.140 - myslíte, že třeba někdo, kdo měří v dospělosti dva metry, mém v šesti letech velikost 110? Syn je vysoký a mohutný. Už vidím, jak si všichni představujete malého sumo zápasníka ![]()
U nás ve školce je jídla dost, snída doma, pak tam svačí.. Oběd vydatný, jde spát… Po spaní ve dvě už svačinka. Vaří tam zdravě, ale jde to i zdravěji.
@unuděná Vinu školce nedávám, jen píšu, že tam stravu neohlidam. Např. Půl rohlíku a průhledne pulkolecko šunky a jedno kolečko okurky.
Máte nějaký návrh na oteplovacky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit