Oteplováky pro baculaté děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bude mu v únoru sedm let. Manžel měří 198cm. Syn je po něm chlap jak hora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi Tak já mám opravdu hodně velkého syna a v 6ti letech velikost 140 nosil. Ale už byl teda ve škole, kde mezi staršími zapadl do výškového průměru, ve školce by byl s odkladem vypadal značně nepatřičně
Teď v létě mu bylo 7, druhá třída, 140cm a samozřejmě velikost 140 už nestačí. Takže na nějaké soudy s obříkem ( @Kriss Tina ) bych byla opatrná, my jsme na nějakém 95.percentilu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Takže… Diskuze je o oteplovackach…![]()
Vel.140 - myslíte, že třeba někdo, kdo měří v dospělosti dva metry, mém v šesti letech velikost 110? Syn je vysoký a mohutný. Už vidím, jak si všichni představujete malého sumo zápasníka
U nás ve školce je jídla dost, snída doma, pak tam svačí.. Oběd vydatný, jde spát… Po spaní ve dvě už svačinka. Vaří tam zdravě, ale jde to i zdravěji.
Máte nějaký návrh na oteplovacky?
@unuděná Vinu školce nedávám, jen píšu, že tam stravu neohlidam. Např. Půl rohlíku a průhledne pulkolecko šunky a jedno kolečko okurky.
Ne, pokud by měl veliskost 140 a bylo mu to na délku i šířku, tak je prostě vekej a k tomu přiměřeně „širokej“. Pokud mu velikost, která mu je na délku nesedí na šířku, tak není jen velký, je prostě tlustý. Hod si jeho rozměry do tabulek a sama uvidíš, nejspíš ti do pásma nadváhy či obezity spadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já to nemyslela zle
prostě velké dítě je obřík, tím nechci říct že to je nějaké sumo dítě, nebo že si za to může samo
jestli jsou rodiče taky vysocí, mohutni tak to chápu no. Já mam v okolí samé prcky, tuhle velikost maj děti tak ve 2-3 třídě ne ve školce no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Jo, chápu tě, můj syn (ten na fotce) je taky „obřík“, má jen kliku, že je moc chytrý, takže šel do školy v čerstvých 6ti letech
Ten má zase statnou horní část těla po manželovi, velkou hlavu a široká ramena, takže taky působí silněji, už se skoro nevejde do sedačky v autě, přitom gatě mu pořád padají i o číslo menší ![]()
Na kombošky jsem koukala loni ve Sportissimu (Loap tuším), ale nakonec mi přišly zbytečně drahé a jelikož ten náš tajtrdlík se až tolik neválí, tak jsme šli cestou oteplovaček a bundy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE podívej se na Bonprix. U hodně oblečení mají variantu pro buclatejsi děti. Osobně ale zkušenost nemám. Jen vím, že tam kamarádka nakupuje pro syna. Džíny a další kalhoty tam mají určitě. Jestli i oteplovaky, opravdu nevím.
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama píše:
Ne, pokud by měl veliskost 140 a bylo mu to na délku i šířku, tak je prostě vekej a k tomu přiměřeně „širokej“. Pokud mu velikost, která mu je na délku nesedí na šířku, tak není jen velký, je prostě tlustý. Hod si jeho rozměry do tabulek a sama uvidíš, nejspíš ti do pásma nadváhy či obezity spadne.
Ano vím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Ano vím…
Ale o co tady jde? Potřebuji poradit s oteplovackami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu kupte kombinezu
…mame doma kombinezu od alpine Pro, sice je trosku drazsi a vyplati se to
…sice je to delany pro hubenoury ale ma to v pase gumu ktera jde o neco i natahnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Upřesním.. Není těžké hlídat stravu doma… Ale ve školce… Hodně pečiva… Sladké pití… Vodu nalévat nechtějí.
ve školce dělají takové problémy, ach jo!!! bych je hnala.
Jsme v bavorsku a děti mají zákaz nosit do školky cokoliv sladkého, včetně pití. Mají svou láhev a ve školce si čepují vodu. K svačinám mohou mít jen slané verze. žádné jogurty ani přesnídávky. jednou za čas tam ten jogurt dostanou, nebo když někdo slaví narozeniny, přinese něco dobrého, ale jinak nee.
Každé úterý nosíme plátěnou taštičku naplněnou zeleninou a ovocem a učitelky to dětem denně krájí a dávají k svačinám
Škoda, že to takhle nefunguje všude… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
@3HE koukni na bazárek , maminky ti určitě rády přeměří
No, rády…
![]()
Mě vždycky může trefit šlak, když tepláky za 25 Kč a paní je chce přeměřit pod kolenem, nad kolenem, přes zadek a v kotníku a vyfotit na denním světle a na dítěti a horizonálně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama
no tepláky za 25,– bych asi taky neměřila s nadšením, chápu, někdy je to náročný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit