Oteplováky pro baculaté děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tak podávám report… Z Lidlu vel. 134-140 Bonda ok I s teplou mikinou. Oteplováky z Lidlu 134/140 zapne, ale jsou těsnější.
@Jančakecalka zkusím Decathlon. Už jsem na ně koukala v sobotu… Zdají se mi širší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
No, rády…![]()
![]()
Mě vždycky může trefit šlak, když tepláky za 25 Kč a paní je chce přeměřit pod kolenem, nad kolenem, přes zadek a v kotníku a vyfotit na denním světle a na dítěti a horizonálně…
musíš napsat věci do 100 nepřeměřuji, nedofocuji už k inzerátu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Tak podávám report… Z Lidlu vel. 134-140 Bonda ok I s teplou mikinou. Oteplováky z Lidlu 134/140 zapne, ale jsou těsnější.
@Jančakecalka zkusím Decathlon. Už jsem na ně koukala v sobotu… Zdají se mi širší.
Jo, jo, jsou širší, mám vyzkoušeno. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nečtu diskusi, ale poradila bych oteplobváky z Lidlu, mě se do nich loni dvojčata nasoukali oba
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Ahoj, z Lidlu jsou opravdu těsnější resp. mají úzký pas a dlouhé délky nohavic. Řeším s dítětem podobný problém, neboť otec dítěte má přes dva metry a dítě je po něm (výška 126 cm v 5 letech).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera nabrala hodně po lécích, tak jsme vloni kupovali v Decathlonu. Mají různé, takže jsme je sehnali. Budou jí ještě i letošní zimu, tak jsem ráda. Myslím, že už tam začnou teď prodávat zimní věci.