otesánek???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
15.5.06 20:23

otesánek???

Poraďte, náš Gábík už jedl normálně-cca po 3,5hod. Najednou se včera zbláznil a začal vyvádět, tak jsem ho ze zoufalství přiložila už po 1,5 hod a on se na mně hladově vrhnul, takhle jí i dneska - cca po 2 hodinách hladově skoro půl hodiny saje…Co se děje, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
15.5.06 20:27

Ahoj Pafko, tak to bych neřešila…Moje malá na mě visela pořád, my jsme žádné odstupy po x hodinách nedodržovali. Prostě jsem jí dala, když si řekla… To bylo skoro pořád :) Taky kvalita tvého mléka nemusí být totožná, možná nebylo tak kalorické jako jindy… Uvidíme, co na to ještě druzí. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.5.06 20:29

já myslím, že má žravé období, prostě ted asi víc poroste. Nebo, že by měl žízen, když je teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
15.5.06 20:34

A co takhle růstový spurt? Píšou, že bývá ve 3 měsících, ale proč by nemohl ve 4?
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.5.06 20:56

Spis mu doslo, ze mu to chutna :D Moje holky zacaly obe takhle blbnout ve ctyrech mesicich taky - a dalo dost prace jim vysvetlit, ze mlecny bar ma v noci zaviracku :D
Co mam vyzkouseno je to, ze zavedeni prikrmu nebo kase nema na tohle zrave obdobi snad zadny vliv :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.5.06 21:24

otesánek

Snad ho to brzo přejde, má už totiž 9 kilo! (narodil se skoro pětikilový)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
15.5.06 21:29

Tak to je víceméně tabulkový, ne? :wink:

Dalis měl takovou žravou ve 3. a 5. měsíci, to by bylo nejjednodušší ho přímo nacpat do podprsenky natrvalo. Pak ho to přešlo, taky z ničeho nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.5.06 12:32

Ještě mi prosím některá napište, jak dlouho tahle „žravá“ bude asi trvat. Myslela jsem, že to za tři dny odezní, ale už mě takhle ždíme skoro týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
19.5.06 12:37

U nás to bylo jednou týden, podruhé něco přes týden, asi deset dní, a vypadalo to, že mě „sežere zaživa“. Vyděržaj pianěr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.5.06 13:37

Pafko,

já bych to taky svedla na spurtové období- prožívali jsme ho též kolem 4.měsíce.Tvorba mléka se určitě uzpůsobí.Souhlasím s Lesinou, že přidání kaší a spol. se nic neřeší(aspoň co vím z okolí).
A abych nezapomněla - Váš žíznivec je nádherný!!!

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.5.06 16:47

tak žravá vesele pokračuje, ale je to nějaké divné- ve dne se dožaduje mlíčka tak po 2,5 hodinách-občas to hned vyblinká- a dnešní noc to bylo už extrémní: každé 1,5-2 hodiny sál asi 25 minut. Zkoušela jsem ho i ošidit dudlíkem(normálně ho nepoužíváme), ale vztekle ho vyplivnul, že z něj nic neteče. Bojím se, jestli se nám „neobrátil“ když přes den vydrží bez jídla podstatně dýl. Mám ho držet přes den vzhůru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.5.06 17:04

pafko:urcite je to kvuli tomu rustu, jak pisi holky.muj se narodil neco malo pres4kg a ve 4.mesicich mel 8,5kg a v 5m. 9,20 :lol: ,jinak kdyz byl mensi,tak treba pres leto pil po 20 minutach-kvuli zizni.ale ted asi u vas moc teplo neni,ze?
musis vydrzet vazne to prejde,a nenech se premluvit k Um nebo kasickam!VYdrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.5.06 17:11

Otesánek

už jsem ho i přeměřovala- zatím má pořád stejně (67 cm). Mléka mám snad zatím dost, o žádných příkrmech neuvažuju, ale dneska ve čtyři ráno už jsem fakt v polomrtvém stavu uvažovala, že bych ho potichoučku položila sousedům na rohožku a zdrhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.5.06 17:22

ja vim je to des.ta unava.
tatka ti nemuze nejak pomoct?treba byt s nikm kdyz nechce pit a ty bys zatim spala? :?
urcite to brzo prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.06 17:25

Pafko, nechci te strasit, ale pokud si malej zvykne v noci bastit, tak ho to odnaucis az odstavenim… Velkej je dost, jist tolik fakt nepotrebuje, ver, ze mu proste jen chutna. Co taky delat jinyho v noci nez bastit, zejo? :wink:

Ja bych ti doporucila stopnout nocni kojo.
A jeste me napadlo, ve ctyrech mesich je devet kilo strasne moc, co na to detska Dr.? Vyloucili jste mozny zdravotni problem? Jen pro jistotu?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová