Otevření diskuze v mobilu

15473
26.10.23 17:41

Otevření diskuze v mobilu

V oblíbených diskuzích mám u diskuzi, ve kterých jsem přispívala, oko, které znamená, že jsou tam nepřečtené příspěvky. Na PC je to bez problémů. Problém je při otevírání v mobilu. Často se mi stane, že se mi nove prispevky neotevrou a musím si najít diskuzi jinak. Není to ale vždy. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65055
26.10.23 17:58
@Sára 1 píše:
V oblíbených diskuzích mám u diskuzi, ve kterých jsem přispívala, oko, které znamená, že jsou tam nepřečtené příspěvky. Na PC je to bez problémů. Problém je při otevírání v mobilu. Často se mi stane, že se mi nove prispevky neotevrou a musím si najít diskuzi jinak. Není to ale vždy. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

napiš sem
https://www.emimino.cz/…nkovani/306/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65055
26.10.23 17:59

Mně se právě někdy neotevřou ani na mobilu, ani v počítači. Musím chvíli počkat, většinou uplně opustím stránky mimina, pak už to třeba jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
26.10.23 19:04

Stačí dát aktualizovat stránku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
26.10.23 19:19

Nemáš AD block? Nebo blokaci vyskakovacích oken?
Emimino je přereklamované a taky mi to dělalo paseku v mobilu. Nejlíp to šlape v chromu. Safari třeba samo od sebe blokuje profilování a tady je to fakt celkem …( no chàpu že provoz něco stojí), může to být tím..

• Citovat
  • Upravit
15473
26.10.23 19:43
@Katrinever píše:
Nemáš AD block? Nebo blokaci vyskakovacích oken?
Emimino je přereklamované a taky mi to dělalo paseku v mobilu. Nejlíp to šlape v chromu. Safari třeba samo od sebe blokuje profilování a tady je to fakt celkem …( no chàpu že provoz něco stojí), může to být tím..

Je to jen někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.10.23 19:57

Heh, koukám, že v tom nejsem sama. Mně z těch jejich reklam i doslova zamrzával mobil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
26.10.23 20:14

@Sára 1 ano jen někdy. Dělají to ty reklamy zkrátka. Nainstaluj si chrome bez blokací všeho možného a mělo by to být ok :palec:

• Citovat
  • Upravit
15473
28.10.23 08:23
@Katrinever píše:
@Sára 1 ano jen někdy. Dělají to ty reklamy zkrátka. Nainstaluj si chrome bez blokací všeho možného a mělo by to být ok :palec:

Jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák