OU Speciální pedegogika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
OU Speciální pedegogika
Ahoj holky, je mi 44 a hlásím se letos na kombinované studium spec. pedagogiky na Ostravské univerzitě. Doma už mám pozvání ke zkouškám a mám pocit, že v hlavě nic nemám. Nemáte některá zkušenost s příjimačkama na tento obor? Díky za případné reakce, Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky jdeš na bakalařske studium? nebo navazujici?
ja jsem se teď hecla a taky jsem se přihlasila.. na podobny obor jako ty.. učitelství odborných předmětů.. zrovna včera mi taky přišla pozvanka.. ![]()
od 1.4 si říkám, že bych se měla začít učit.. ale pořád se nemůžu dokopat.. mala teď byla navíc nějaká nemocná tak to moc nešlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dělala, ale jinde, moc si t přijímačky nepamatuju, ale záleží po čem navazuješ, po jaké střední, nebo pokračuješ z bakalářského studia, Určitě základy psychologie, biologie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpovědi…jdu na bakalářské a gympl jsem ukončila před 25 lety, takže hrůza…no a můj zaměstnavatel jde za 3 roky do důchodu, tak co potom, že jo? Zkoušky se dělají z obecných studijních předpokladů, kousek vzorového textu je i na stránkách OU, ale přijdou mi lehké…tak nevím. Na spec.ped. jsem se hlásila už před těmi 25 lety, ale tehdy nás v té Olomouci bylo asi 230 a brali jen 2,takže žádná šance, teď berou 80 lidí, ale nevím kolik se hlásí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OU specka
Já se taky hlásím na speciální pedagogiku. nevíte jak moc těžké jsou přijímací testy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NMgr. speciální pedagogika OSU
Ahoj holky, zvažuji specku na OSU - navzující magisterské studium. Nevíte, jestli v průběhu studia požadují zkoušku z cizího jazyka?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přijamčky
Ahoj přijmačky byly mazec nečekala jsem to až takové těžké a taky to dopadlo, že jsem nepřijata a štve mě to, měla jsem se na to připravit pořadně ač na tu logickiou část se asi moc připravit nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, je tu někdo kdo se letos dostal, případně už studuje v kombinované formě? Hledám spolubojovníky
případně nějaké materiály a tipy ke studiu od již studujících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pár otázek :-)
Zdravím, původně jsem chtěla jít na NMgr. speciální pedagogika, ale bohužel budu muset začít úplně od Bc. Proto bych se ráda zeptala těch, kteří studují na OSU speciální pedagogiku v kombinované formě:
1. z čeho jste se učili na přijímačky?
2. je v průběhu studia nutná zkouška z cizího jazyka?
3. jak často je výuka a jde se z ní v nutných případech omluvit?
Všem děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit