Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky no já ho mám taky napsaný a je to prý to samé jako Gonalu, při první stimulaci jsem měla Puregon tak jsem na to zvědavá snad bude vajíček dost. Je to novinka
@Romčinka já už ho píchám, tak uvidíme. Doufám, že je aspoň stejně dobrý jako Puregon. Kolik jsi doplácela na 900 jednotek? ![]()
Dávkování ti zůstalo stejné jako u Puregonu?
No já měla. Taky Puregon a teď taky pícham Ovaleap, cena celkem za 2 250 jednotek cca 500kc mají teď zaváděcí cenu, pevně doufám ze nejsme pokusný králíci, jaký den stimulujes? Já teprve 2 den tak až v pondělí zjistím jestli a kolik bude vajíček, Při Puregonu jich bylo 15-16
Jinak dávkování mi zůstalo stejné mám 2× 350 a 5× 300 a dál se uvidí dle UTZ kolik máš ty??
No já teprve třetí den, ale doplácela jsem 2000 Kč na 900 jednotek
a na krabičce bylo skoro 6000 Kč cena ![]()
Tak to máš IVF skoro zadarmo tolik jednotek za 500 Kč ![]()
Dej v pondělí vědět kolik bylo vajuch, já zatím píchám 150 jednotek…a ty?
A kam chodíš do CAR? Já ISCARE a tam je sleva dvě balení po 900jedn.po koruně tak ze jsem platila jen za 450 jednotek a to 500kc je to super cena. A co ti k tomu dr. řekl? Když ti ji nasadil? Mě to ze by to melo byt stejné jako u Puregonu
Já mám vysoké dávky je.mi 38 350 jednotek 2 dny a další po 300
@Romčinka jj to určitě ano a mám stejné jako u Puregonu, tak snad bude i stejně účinný, jen mám kontrolu až ve středu ![]()
Tak dej pak vědět tvé výsledky. Budu držet palce ať je folíků stejně jako při něm, ale ten doplatek je teda fakt super ![]()
@Romčinka Prosím tě neřekli ti v CAR jestli je v těch 900 jednotkách přeplněno jako u Puregonu?
Jinak kamrádka v ISCARE dostala dvě 900Puregonu za 450 Kč mi dnes psala ![]()
Dobrý den, máte někdo zkušenost se stimuluací pomocí ovaleap?