Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když tomu nerozumíte, tak tu nekafrejte! Garance u ižp existuje a to u neměcké společnosti Deutschering, která je 2 nejstabilejnější v Německu a spolupracuje s OVB! OVB je nestranný a nabízí kvality pro všechny klienty! Nemá vlastní produkt a to je ta výhoda
Nedoporučuji. Finanční poradce z makléřské společnosti NIKDY nedoporučí klientovi to nejlepší. Vždy jenom to za co momentálně dostane nejvyšší provizi. Ani ta špičková poradkyně jak tady někdo psal to nedělá jinak. Také jsem pracovala u podobné firmy a nikdy více, ikdyž jsem si vydělala, ale na to aby jste ukecávali lidi na něco z čeho máte pěkné prachy musíte mít žaludek. Nejlepší je poslat dotaz do pojišťovny a nechat si vypracovat nabídku. Tu nejvýhodnější pak přijmout. Není to nijak komplikované. Většina pojišťoven za Váma pošle poradce kamkoliv si řeknete. Žádost o vypracování návrhu, nebo schůzku s poradcem můžete poslat přes internet. Nikdy makléře, vždy přímo poskytovatele, tedy pojišťovnu, banku atp.
Jde vidět, co jste napsala, že tomu vůbec nerozumíte. Když máte čas na to aby jste si obešla 30 společností zabývající se daným produktem, který potřebujete a v každé Vám budou nabízet jen svůj produkt tak to tak udělejte. OVB Alffinanz to udělá za Vás a předloží Vám všechny návrhy a vy si sama vyberete který chcete ušetří vám čas a peníze, protože vy sama si vyberete produkt který Vám vyhovuje Ovb vám nic nenabídne, protože produkt vlastní nemá a od všech společností má stejné provize. Navíc dokáže u společností se kterými spolupracuje vyvolat konkurenci a srazit ještě na lepší nabídky v důsledků přetahování o klienta což samostatná FO nedokáže. Když o tom nic nevíte, tak sem nepište
OVB vždycky dá klientovi to nejlepší a ten nejlepší produkt ptž fin. poradcům je úplně jedno která nabídne nejlepší podmínky a u které si klient daný produkt udělá. Od všech dostane stejně takže nemá důvod k nespokojenosti klienta vybírat horší produkt.
Simirek 73: Jsem u OVB a tohle bych nikdy neudelala. Pokud chcete muzete me kontaktovat a ja vam poradím jak postupovat při žalobě. A podání stížnosti na dotyčného, který bude platit velké pokuty
. Nemám ráda když někdo kazí dobré jméno firmy! A je to o struktuře. Oni jsou živnostníci a pokud 1 lékař ordinuje opilý a druhý Vám zachrání život nemůžete odsoudit celou lékařskou komoru.
Zdravím pracuji u Ovb už nějaký ten pátek a vše je jen o daném člověku, nikoli o společnosti OVB.Beru taky mi vadí že se přijímají studenti atd. kteří nemají šajn a sekají produkty co jim přijdou pod ruku. Já osobně se opravdu snažím klientovi vybrat pro něho co nej produkt o který má zájem ať je to povinné ručení nebo pojištění domácnosti nebo úrazovka. Vše je jen o daném člověku jestli chce rychle vydělat velké peníze a skončit nebo se tím živit několik let a mít spokojené klienty.
Proč klient dovolí, aby se k němu jeho poradce choval arogantně? Osobně pochybuju, že nadřízený je u všech pohovorů s klienty, a pokud klient nepodá stížnost, nebo se neozve, těžko s tím společnost něco udělá… Pokud je na mě nepříjemný člověk, který má pracovat pro mě, pak je nepříjemný jenom jednou - po druhé se s ním už nesetkám… Druhá věc je, že moc lidí smlouvy nejenom nečte, ale ani se moc nezajímá o to, co podpisují… osobně mám zkušenost spíš s osobními bankroty než s finančním poradenstvím a musím říct, že se nedivím, že mají množí problémy. Osobně si neumím představit, že bych třeba nevěděla od koho všeho jsem si půjčila, ale 70%lidí, se kterýma jsem se bavila, to nevěděli a když to věděli, tak byl nepřekonatelný problém dát dohromady všechny papíry (ano je to komplikované a časově náročné, ale je myslím lepší zatnou zuby a něco dělat, než to nechat zajít do bezvýchodné situace)
Je to presne o lidech..Jestli si chtej namastit kapsu na provizich dobre, ale vseho do casu..jednoho dne si sami odriznou pod sebou vetev..My si take nemuzeme na nasi poradkyni stezovat. Snazi se za kazdych okolnosti vymyslet reseni, ktere bude vyhovovat nam. Pomohla nam s vyrizenim hypoteky kdy jsem si myslela, ze to bude nemozne a celkove ten lidsky pristup se mi libi
Jsou to podvodnici a vydridusi..Presne ten jejich Aegon penzijko..Mazou cloveku med kolem huby..cim vetsi provize, tim lepe..Nestiti se zlakat sve blizke k uzavreni tech jejich pojistek,,ktere jsou absolutne nevyhodne.. ![]()
Komediantni
je lepsi ject na kvalitu nez kvantitu..
spokojeny klient= doporuceni ![]()
Obcas je trosku premyslet ![]()
a OVB je super
hlavne ty nase obrovske provize
za ty podelavky na lidi ![]()
jen je tu takovej malej detail, klient si sam vzdy vybere to co opravdu chce
s toho co cloveku ukazeme
koukam ze moc zkusenosti nemate
a ty co pomlouvaji?:D nebo kdo tu pracovali?:D kolik jste si vydelali? je vam ostudny rikat, ze neumite nic?:D
A ps: Je to jen o cloveku, pod slozkou OVB jen vystupujeme
takze nehazejte vsecky OVBaky do jednoho stejneho pytle
vy sracky, zarlivy ![]()
Nevim kdo by mi dal mesicne 80 tisic v 21letech ![]()
![]()
![]()
GST za rohem ![]()
Zdravím,
u OVB jsem pracovala a bylo to to nejhorší, co jsem mohla udělat. Varuji všechny studenty a ty, kteří hledají práci!!!Podvody nejen na klienty, ale hlavně na obchodníky, zmanipulované finanční plány, zfalšované podpisy apod. Absolutně nevyškolení vedoucí, kteří opravdu školí uzavírat s klienty absolutně nevýhodné a prodělečné produkty. Bohužel ti studenti, kteří tomu nerozumí, věří, stejně jako já, že pokud mi můj nadřízený vytvoří fin. plán a radí, dělá to dobře. Omyl!!!Mnoho mladých skončí s trestním oznámením a dluhy na krku!!!Všem radím ruce pryč!!!
Mrzí mne, že jsem neposlechla lidi, kteří mne před OVB varovali.
Na internetu koluje spousta dohadů zda je OVB skutečně podvod nebo ne. Pracoval jsem tam 6 měsíců a docela se mi dařilo. A podpod jsem v tom vůbec neviděl. Ale pozor OVB je určitým způsobem,, podvod,, a to v tom že jakmile si u nich vyděláte peníze začnou vás,, tlačit do takzvané,, kariéry,, kdy bude vašim úkolem sestavit tým lidí kteří budou pracovat tzv. pod vámí a vy budete pracovat jako jejich nadřízení, podvod je v tom že tuto prací děláte zadarmo za vedení týmu vám peníze nechodí. a vy postupně přijdete o všechyn peníze které jste si zde vydělali a možná se i zadlužíte!! pokud jste hloupí. peníze za vednení týmu vám chodí až na pozici GST, ale na tu pozici se dostane jeden z 100 ofobaků. jelikož splnit podmínky naGST je velice těžké. A v tom je druhá část podvodu že vedení vám bude tvrdit že máte velkou šanci se dostat na GST i když to není pravda.
No mozna proto, ze o tom nevedi?… Podat stiznost si musite primo u vedouci dane pobocky, pro kterou ten clovek pracuje a jemu tim padem i podrizen. Pokud to nevite, zkuste centralu, meli by byt schopni Vam poradit jak dal postupovat. Kontakty jsou na internetu predpokladam, jako vsude.