Ověření originality bakalářské práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na muni mají systém, který opravdu funguje. A hodně VŠ to přebírá. Pokud odevzdáváš plagiát, pak bych se modlila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@P4ja Nemám vůbec v plánu odevzdávat plagiát. Jde mi jen o to, abych zkontrolovala, shodu v %. Práci si celou píšu sama, chci mít jen jistotu.
Já hledám systém, kam bych si jí mohla vložit já, kvůli kontrole. Škola na to taky samozřejmě nějaký systém má, nevím přesně který. Do muni asi vkládat já kvůli kontrole nemohu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si dala možná pozor to někam odevzdávat mimo školu. Já se na to ptala vedoucího bakalářky a ten mě varoval, že pokud to jednou nechám zkontrolovat na plagiátorství na netu, tak mi to pak ve školním systému může nahlásit 100% shodu s tou mou odevzdanou a je to pak na prd vysvětlovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teris195 Myslím si, že ano, ale už si to nepamatuju. Jinak nejde o to, že něco opises. Stejně se u Bc nepředpokládá nějaká extra originalita. Spíš si pohlidej , jestli jsi vše ocitovala a máš tam zdroje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanullllka souhlasím, taky jsem byla varována. Práci jsem před odevzdanim nechala zkontrolovat jen na odevzdej.cz a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanullllka @PepiKo tak to mě vůbec nenapadlo
díky za upozornění!
@P4ja to mám, tak snad dobrý
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit