Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ange90 tak jsem se objednala na 6.11. Do Caru a tam pořešíme co a jak dál. Jak vidím ani ty to nemáš jednoduchý. A jak jsi dopadla? Už máš nějaké tt za sebou? Podařilo se iui?
@Džejý tak paráda aspoň s tebou budou něco už dělat ať se zadaří
a tobě dr nedal žádanku? Já už mám jednu 10 letou holčičku, to nám šlo s přítelem normálně jen teď se snažíme 5 let a nic :/ toto je moje první iui tak jsem zvědavá jak to dopadne, kdyby to nevyšlo tak máme naplánováno ivf
@Ange90 dal my už tam chodíme od ledna. A přes prázdniny jsme si dali pauzu. Já nemám problém s ovulaci ani s menses. Manžel má taky spermio.ok a i tak se snažíme 6 let a jen jedno těhotenství před 3 rokama, ale v 10+3 jsem musela na potrat.
Obnovuji diskuzi,
Jsem po 1. inseminaci.. 21.1. Jsem si píchla ovitrelle, 23.1. proběhla IUI a samozřejmě jako každá další jsem začala testovat celkem brzo.. ve středu 29.1. byl lehce viditelný duch… 31.1. Čárka lehce zesílila.. poté v neděli (včera) už je druhá čárka krasne vidět, jak zesílila. No a dnes mi to nedalo a koupila jsem si clearblue, tam se mi ukazuje 1-2. Dnes je to 14. den od Ovitrelle a 12. den od IUI. Ve středu jedu do CAR již na krev… Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to měl někdo podobně a bylo to opravdu těhu.. porad mám strach, aby to neodeslo. A nebo jestli to není pozitivní od té injekce Ovitrelle, ale zase si říkám, ze to by asi čárka takhle nesílila.
Děkuji za odpovědi holky.
@Mayunka6 pokud jsi testovala stejnou značkou testu s čárka sílí, tak Ovitrelle by to být neměla.
To, aby to neodešlo, ti nikdo nikdo nezaručí. Bohužel, jakmile se jednou rozhodneš mít dítě, tak už strach můžeš mít pořád- aby jsi otěhotněla, aby se to udrželo, nepotratila jsi, porod byl v pořádku, dítě nebylo nemocné…
Přeju hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, zkouším dotaz, zda jste to tak třeba také měly.
Ahoj holky, zkouším dotaz, zda jste to tak třeba také měly.
Ovitrelle při přirozeném početí?
Já nemám žádné sledování od gynekoložky, zda ovu skutečně probíhá či nikoliv. S největší pravděpodobností ano, byla jsem minulý rok 2× těhotná. Nicméně mi jde spíše o to, že se tím zasáhne do toho přirozeného cyklu.
Holky chci se zeptat na vaši zkušenost s Ovitrelle. V pátek dopoledne mi byl aplikován, takže ovualce mohla být cca sobota večer. Zaráží mě ale že mě stále občas pobolívají vaječníky. Je to prosím normální? Stalo se to někomu?
Ahoj, včera jsem si koupila Ovitrelle, zítra mám jít na aplikaci na gyndu. Měla jsem včera měření folikul a je jen jeden 16mm. Doktor říkal, že to injekcí zkusíme popohnat. Četla jsem, že se používá hlavně při asistované reprodukci a tak podobně, nic jsme zatím ale nepodstoupili. Jsou to dva roky snažení, teprve jsme nedávno začali s vyšetřením přímo u gynekologa. Ptám se tedy spíš ze zvědavosti co bude následovat? Máte s tím někdo zkušenost? Jestli nám řekne jen že po určitých hodinách máme mít styk nebo se bude dít ještě něco jiného?
Krásné odpoledne, dneska jsem 13DC, kontrola Sanus, ovulace bude prý z pátka na sobotu v noci. Chteli jsme IUI ale prý jsou všichni, jak Dr tak i záskok v karanténě. Já i Partner jsme ok dle Hormonálního profilu a spermio. Dnes sliznice prolif (nemělo být spíše profil?) 7mm. V levo DF 13mm, VT0 - vůbec nevím, co to znamená. Dostala jsem domů injekci Ovitrelle, kterou mám aplikovat ve čtvrtek ráno a patek + sobota se máme snažit. Jsem v tomhle všem nová, může mi někdo přeložit tu část zprávy a mohu se prosím zeptat, zda je tu někdo, komu pouhá injekce pomohla k otěhotnění? Děkuji
![]()
Ahoj holky, stalo se některé z vás toto?
Jsem 17. den po ovitrelle a menzes nikde a testy negativní. V den aplikace jsem byla na ko u dr. po braní clostilbegytu (mam PCOs) a folikuly byly na obou vaječnících nějaké (neuvedl rozměry). Minulý cyklus jsem měla jeden dominantní folikul 22mm, který v ten večer praskl sám, injekci jsem objednala a vpravila až 4dpo, což mi doktor i tak poradil, že by to případnému těhu pomohlo. Nevyšlo to, ms přišla 15 dpo (mám luteální fázi 14 dní) Takže… Je nějaká možnost z vašich zkušeností, že by se druhá čárka ukázala takhle ještě dýl? Jsem z toho docela vyplesklá…
Pokud by tento týden menzes nepřišla, zavolám lékaři.
Edit - ms přišla 18. den po ovitrelle ![]()
Ahoj, mně byl píchnut dnes ráno Ovitrelle. Jen se chci zeptat jak Vám to dopadlo? My projistotu budeme zkoušet dnes večer, zítra a pozítří. Jsem s diagnostikovaným PCO a poprve s clostilbegytem mám dva dominantní folikuly, tak uvidíme 😄
Ahojky,
25.1. píchnutí ovitrelle. Dnes TT negativní (12den).
Může se to ještě změnit? Stalo se to někomu z vás?
Ahoj, ano já. 11 a 12. den testy negativní a 13. den se objevila druhá čárka… Dnes 20tt 😊