Ovitrelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
6.2.23 21:02

@Mayunka6
Tak aspoň už vím, že je to možné 🙏🏻
Díky za tu malou naději.
A gratuluji k těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.2.23 12:25
@Mayunka6 píše:
Obnovuji diskuzi,
Jsem po 1. inseminaci.. 21.1. Jsem si píchla ovitrelle, 23.1. proběhla IUI a samozřejmě jako každá další jsem začala testovat celkem brzo.. ve středu 29.1. byl lehce viditelný duch… 31.1. Čárka lehce zesílila.. poté v neděli (včera) už je druhá čárka krasne vidět, jak zesílila. No a dnes mi to nedalo a koupila jsem si clearblue, tam se mi ukazuje 1-2. Dnes je to 14. den od Ovitrelle a 12. den od IUI. Ve středu jedu do CAR již na krev… Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to měl někdo podobně a bylo to opravdu těhu.. porad mám strach, aby to neodeslo. A nebo jestli to není pozitivní od té injekce Ovitrelle, ale zase si říkám, ze to by asi čárka takhle nesílila.
Děkuji za odpovědi holky.

Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli ty dusiky byli dobre videt?
Ja mam na papirkovem svetlounkyho ducha. A clearblue mi ukazal 1-2tydny.
A jsem 14dni dni po injekci. Tak nevim jestli ten clearblue nemuze detekovat jeste hcg z injekce, nevis prosim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.2.23 09:08

@SlečnaMarie byly hoooodně slaboulinké a clearblue též ukazoval 1-2 týdny.. Pak to každým dnem sílilo a já jela už do CARu na krev. Od tý doby jsem testy nedělala a jen věřila. Doktor mi tedy ihned nasadil utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.2.23 09:10

@SlečnaMarie Já teda ještě dodám, že tohle co jsem psala bylo před 3 lety. A altualne jsem par měsíců znovu po IUI a tentokrat dokonce po 11 dnech žádný duch nebyl a objevil se nějaký 13let slabý a sílil. Já už nedoufala, ale nakonec to vyšlo a teď čekáme druhé aktuálně 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.2.23 09:22
@Mayunka6 píše:
@SlečnaMarie byly hoooodně slaboulinké a clearblue též ukazoval 1-2 týdny.. Pak to každým dnem sílilo a já jela už do CARu na krev. Od tý doby jsem testy nedělala a jen věřila. Doktor mi tedy ihned nasadil utrogestan.

Jee, dekuji moc za odpoved! :hug:
Ja mam prave hodne slabounke duchy na Mamatestu. A Clearblue mi ukazal 1-2.
Ty duchy me znervoznuji. Jdou videt, ale jsou slabe. A mam uz dnes 3den zpozdeni. A na to ze uz 3dny..tak dusici fakt sotva videt a do toho ty tri dny slaboulince vzdy vecer zaspinim. V pondeli mam jit na krev na IVF cliniku, tak uvidim.
Ja vahala jestli ten Clearblue neni falesne pozitivni po injekci Ovitrelle, ale od te uz jsem mela 14dni, kdyz jsem si ho delala.

Příspěvek upraven 17.02.23 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.2.23 09:25
@Mayunka6 píše:
@SlečnaMarie Já teda ještě dodám, že tohle co jsem psala bylo před 3 lety. A altualne jsem par měsíců znovu po IUI a tentokrat dokonce po 11 dnech žádný duch nebyl a objevil se nějaký 13let slabý a sílil. Já už nedoufala, ale nakonec to vyšlo a teď čekáme druhé aktuálně 22tt

Tak to moc gratuluji :srdce:
Tak ja budu doufat, nadeje umira posledni :)
U nas kdyz to neklapne tak jdeme pristi mesic take na IUI.
Prvni pokus. Zatim jsme dostali druhy mesic Ovitrelle a meli jsme planovany styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.2.23 09:28

@SlečnaMarie Tak tady jedna naděje ode mně 😊 Tenkrát r. 2020 první IUI vyšlo hned a doma mi běhá malý blázínek… a teď v říjnu znovu první IUI vyšlo hned 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.2.23 09:42
@Mayunka6 píše:
@SlečnaMarie Tak tady jedna naděje ode mně 😊 Tenkrát r. 2020 první IUI vyšlo hned a doma mi běhá malý blázínek… a teď v říjnu znovu první IUI vyšlo hned 😊 ❤️

To je hezky :) Jsem rada, kdyz vidim, ze to nekomu pomuze. Pak si rikam, kdyz to nekomu pomohlo, tak snad nam taky :srdce:
Dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 21:12

Duch 9 dní po ovitrelle

Ahoj
Dnes je to 9 dní po ovitrelle. Ráno jsem na testu měla ducha a odpoledne už téměř nic. Může to být ještě ovitrelle nebo už začínající těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.23 06:07

Holky ahojte, sos..muzu si vzit panadol, kdyz mi byl vcera pichnut ovitrelle? Jinak bez stimulace. Moc diky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex