Ovulační testy 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
9.5.18 00:37
@KarolB píše:
@Lucii12 Ja treba mam u Maxe uz tohle jako pozitivni a druhej den uz na nem nic neni.. :lol:

Tak pozitivní asi byl.?. Myslis, že je to možný i když je testovací o maličko sytější?? Den předtím hodně slabá čárka a den potom slabší. :nevim: tak to asi musel být pozitivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.5.18 20:22

@Lucii12 tak uvulace byla ještě předtím :) tady vidět jak hladina LH klesá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.5.18 13:03

Holky moje dva ovulcni testy prvni v patek minuly tyden mela byt ovulace dnes ve stredu druhy test zase pozitivni… jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.6.18 06:57

Ahojte holky, myslite, ze předposledni test je pozitivni? Pri posledním už mě dost bolel podbřišek a čárka je slabší. Ten podbřišek boli před ovulaci nebo když přímo probíhá?? Děkujiiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 15:18

Ahoj holky, prosím o radu. Ovulaci si myslím, že na sobě poznám. Jen jsem si to chtěla ověřit testem. Jenže z toho nejsem moc moudrá. Dělala jsem si test v neděli a v pondělí a druhá čárka byla úplně slabounka oba dva dny a ovulaci jsem měla v pondělí (bolest břicha, slabost atd.), dneska jsem zkoušela zase test a už vůbec nic. Je možné, že by byla ta čárka druhá slabá a přesto byla ovulace? A sex byl teda poslední ve čtvrtek, pak už to nevyšlo, takže to je asi minimální šance, že? Dekujuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí