Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale po tak málo dnech od OVU to mi přijde divné, bšude píšou že nejdříve v den MS a tu čekám až za týden, zítra zkusím ráno, zatím se moc netěším at nejsem zklamaná. Bolí mě šíleně břicho a píchá v podbřišku, jinak je mi normálně, jen se mi točí lehce hlava. Mě břicho nebolí jak je rok dlouhý, ani před MS. Nebudu si dělat naděje.
stanka, bolesti podbruska, alebo bolesti ako na ms su typickymi priznakmi tehu ![]()
10 dni po ovulacii je normalne, ze test uz ukaze. zalezi na tom, kedy sa vajko uhniezdilo.
a pamataj, ze si ho robila vecer. skus dalsi rano a uvidis, ze ciarka bude ovela silnejsia ![]()
a mozem vediet, aky testik si robila?
jé já jsem tak zvědavá jestli jsi těhu, moc ti to přeju
zkus si udělat mamatest, mě vyšly // a byla jsem těhu úplně malinko:-)
Dělala jsem si dnes nějaký DAY 7 a na zítra mám zase jiný, bohužel mamatest neměli, ale budu to ted zkoušet každý den ráno ![]()
Já ted počítám, že to je od ovu jen 7 dní, měla jsem jí v minulou neděli. Je u dvojčat vyšší HCG? máme je v rodině z obou stran ![]()
držim palce, já jsem si těch testů dělala asi 10 ![]()
11 jsem švihla na pračku a šla jsem ven, pak jsem se vrátila a byly tam //, tak jsem šílela
Tak dnes těhu test uplně stejný jako včera, možná i slabší, měla jsem jinou značku testu. Pro jistotu jsem si zašla na krev, odpoledne budu vědět ![]()
Já jsem teda napnutá a jsem na výsledek zvědavá, V těhu věřím ![]()
tak je to asi opravdu těhotenství