Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je mi líto,já už jsem doufala v další štastnou maminku
moc držím palce, zanedlouho už určitě uslyšíš dobrou zprávu
Jen nechápu jak můžu mít pozitivní testy když nejsem těhotná ![]()
To mě mrzí, taky jsem si tipovala těhu
Tak snad se brzy zadaří
A ty testy jsou teda záhada. Dej vědět jestli to nakonec nějak vyřešíš.
A co to znamena negativni,kolik byla hodnota,jde taky o to jaka laborator to hodnoti.
Jeslti si mela treba 20jednotek,to by test uz mohl zachytit a oni treba berou pozitivni az od 50jednotek.
Méně než 2, takže nechápu to vůbec a dělala jsem si různé značky. Sestřička mi říkala že je ještě brzy na testování i z krve ale myslím že je to jasné.
V úterý jdu na gyndu tak snad mi to nějak objasní.
Ahoj, tak to mne moc mrzi. Drzela jsem ti palce.
Ale tak jsem uz tady na emimono cetla, ze jedna slecna byla na krvi a na utz a tam ji rekli, ze tehotna neni a ona presto byla.
Ja jsem se na jednech strankach docetla nasledujici:
Také se může stát, že ovu testy jsou pozitivní několik dní za sebou nebo i vícekrát v cyklu, potom platí, že ovulace nastala v den posledního pozitivního testu nebo den poté.
(ale jinde jsem zase cetla, ze ovulace vickrat za mesic je mozna, ale jen v rozmeni 48 hodin)… ![]()
Já už doufala a těšila se, pozitivní jsem nikdy za tu dobu nebyla, no a zase nic
Tak snad příště, snad se dočkám dříve mimča než přechodu ![]()
To mě mrzí, ale naděje umírá poslední. Pokud to nevyšlo teď, tak snad už brzy budou pravé // ![]()
Těhu testík byl dnes negativní, ale ovulační test mám stále plně pozitivní, tak už tomu nerozumím. Nevíte někdo jaký hormon se vylučuje při ovulaci? asi mít ovulaci celý měsíc normální není, tak ten test na něco musí reagovat. Na krev jsem už nešla, je mi to blbé
.
Děkuji a netušíš co tpůsobí že je celý měsíc zvýšený? docela mám strach se mi je, mimčo už nám dost dlouho nejde a děsí mě že bych se ještě léčila ![]()
Tak bohužel je to negativní