Ovulace 2x měsíčně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
6.5.10 19:18

To bohužel netušim,holt budes muset k doktorovi a probrat to s nim a nebo se jeste // na tehu testu objevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
6.5.10 19:29

Také mě napadlo, koupila jsem si balení ovlační testy, kde jich bylo 5, každý je v samostatné krabičce, napadlo mě že by byly všechny vadné, myslíte že by to šlo, že by byly negativně pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
13415
7.5.10 16:58

Stano, a víš, že u ovu testů to funguje tak, že druhá / se objeví snad vždy, ale aby ten test byl brán jako pozitivní, tak musí být ta testovací čárka stejně nebo více výrazná, než kontrolní? Já si jich dělala asi 8 za sebou a bylo vidět, jak čárká sílí a pak zase slábne a ovu je tak den po nejsilnější čárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
7.5.10 17:53

Veruš1: mě se duhá čásrka ještě nikdy neobjevila mimo ovulaci, test byl uplně bílý, ale možné to je, já tomu moc nerozumím, ale tento měsíc jsem zklušela každý týden a vždy byl pozitivní ale hodně pozitivní a hned, ne že by tam byl náznak. Mám strach z nějakých gynekolických potíží, nikdy jsem neměla ani zánět ani výtok a ted když chceme miminko tak je to problém. Už týden mám docela velké bolesti břicha, dnes je to lepší ale nic moc a ta únava je šílená, to jsem nezažila :nevim: k dr jdu v týdnu.

• Citovat
  • Upravit
13415
7.5.10 19:06

To je zvláštní. :think: Snad ti dr. pomůžem a nebo jsi vážně těhule už teď i přes krvácení. (pamatuju si to dobře, ne?)Dej pak vědět, co ti dr. poradila. papa a opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
7.5.10 21:29

Já nekrvácím, to právě vůbec, mám jen bolesti břicha a teplotu, tak se bojím nějakého zánětu nebo cist.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex