Ovulace - podle čeho vypočítat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
28.4.11 16:26

mne mamtest stoji 43 :lol: mam drazsi :lol: no jasne na co drahej.no tak ja teda vubec nevim jak mi to cele dopadlo cekam :zed: porad mne boli bricho jak ma mensrtuaci a jsem nervni jinak nic a mam to dostat az za 14dni ale neverim tomu :nevim: uz to trva dlouho,ale kez by :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
29.4.11 08:34

Holky, můžu se zeptat?
POslední ms jsem dostala 13.4. ale pět dní před jsem špinila. Tak odkdy mám počítat cyklus? Od pravého krvácení? nebo už od špinění? Já jsem teda začala počítat až od krvácení.
Protože jsme jeli na Velikonoce pryč, neměla jsem sebou ovutesty a tak jsem jen sledovala hlen, ten byl 11DC 12DC a 13DC jen dopoledne. Večer už tam nebyl úplně čirý. Následovalo tulení. Myslíte, že mám šanci na otěhotnění?
Děkuji a přeji všem pozitivní těhutesty!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.4.11 21:28

Ahoj Denisa7, pocitat cyklus sa ma od 1.dna cyklu a na spinenie zabudni :-) hlien sa meni ked je uz po ovulke. pocitas to dobre :-) vela stastia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.4.11 15:59

díky :-)
a po ovulaci znamená, že to vajíčko prasklo a přežívá těch 24 hodin, nebo už ztratilo schopnost oplodnění? protože dopo hlen byl.
Ale je mi jasné, že by to byla velká náhoda při prvním snažení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.4.11 23:50

vajicko je schopne oplodnenia len 12-18 hodin, takze vela casu nemas. skus sa pozriet na otehotnet-cyclotest.cz. styk by si mala mat tak 2 dni pre ovulaciou. ked je hlien najtahavejsi ako bielko vajicka tak vtedy je najlepsi na oplodnenie ale to, ze kedy sa zmeni na menej kvalitny hlien budes vediet az na druhy den… je tam vela informacii ako otehotniet :-) a dont worry, urcite sa to podari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.5.11 07:38

díky, mrknu se.
no nezbývá než čekat a zkoušet dál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.5.11 00:30

jasne, treba skusat. drzim Ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.5.11 20:56

ako ti to ide? pocula si uz o cyclotest baby? taky maly minipocitac cyklov. Ja som s tym velmi spokojna a kazdy mesiac mi to ukaze plodne a neplodne dni a dokonca aj ovulaciu. je to prakticke a da sa rychlejsie otehotniet :-) drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
5.5.11 22:34
dasa33 píše:
ako ti to ide? pocula si uz o cyclotest baby? taky maly minipocitac cyklov. Ja som s tym velmi spokojna a kazdy mesiac mi to ukaze plodne a neplodne dni a dokonca aj ovulaciu. je to prakticke a da sa rychlejsie otehotniet :-) drzim palce!

4,5tisíce Kč za teploměr?? Tak tomu říkám business :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.5.11 23:26

ahoj ish, to nie je teplomer :-) neboj, je to inteligentny mini pocitac, ktory pracuje na zaklade symptotermalnej metody a vie ti ukazat ci mas plodne a vysoko plodne dni - to teplomer nevie, pravda? je to ovela viac ako teplomer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
6.5.11 07:46
dasa33 píše:
ahoj ish, to nie je teplomer :-) neboj, je to inteligentny mini pocitac, ktory pracuje na zaklade symptotermalnej metody a vie ti ukazat ci mas plodne a vysoko plodne dni - to teplomer nevie, pravda? je to ovela viac ako teplomer :-)

Je to teploměr s pamětí, nic víc. Z té paměti statisticky vyhodnotí, jak se teplota vyvíjí - nic co by průměrně inteligentní člověk nezvládl s návodem z internetu na papíře zadarmo… nebo stačí zadat teploty na stránky jako fertilityfriend nebo wunschkind a ty to vyhodnotí taky zadarmo.
Sorry, ale za 4,5tisíce je to zatraceně drahý nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nedm
14.1.13 20:57

Tak ja u prvniho tehu vubwc nepocitala plodne dny. s novym rokem jsem vysadila antikonvepci a v unoru uz to bylo. a malej se narodil 31.10.11a ted v lete by jsme se chteli pokusit znova o miminko. a na ovulacni dny uz koukat bu.pac by jsme chteli holcicku a ta se ma delat par dni pred ovulaci.tak to chcem zkusit a bud to vyjde nebo ne. alehlavne kdyz to vyjde a bude jedno jake jo pohlavi. priroda to urci stejne sama

• Citovat
  • Upravit
6792
14.1.13 21:23
@nedm píše:
Tak ja u prvniho tehu vubwc nepocitala plodne dny. s novym rokem jsem vysadila antikonvepci a v unoru uz to bylo. a malej se narodil 31.10.11a ted v lete by jsme se chteli pokusit znova o miminko. a na ovulacni dny uz koukat bu.pac by jsme chteli holcicku a ta se ma delat par dni pred ovulaci.tak to chcem zkusit a bud to vyjde nebo ne. alehlavne kdyz to vyjde a bude jedno jake jo pohlavi. priroda to urci stejne sama

no vidis, mne se dotedka nepovedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nedm
15.1.13 09:28

Stejne je to nespravedlive, ze nekomu to jde hned a nekomu ne.melo by to jit vsem stejne.:-(

• Citovat
  • Upravit
1398
15.1.13 10:06

Ahojte, my se snažili 8 měsíců a nic, tak jsem šla k dr. ten mi říkal, že někdo má ovulaci jen třeba 5krát do roka, víc nic. Nasadil mi clostík, pak jsem šla na kontrolu a zjistilo se, že to mám celé posunuté, takže nějaké těhotenské kalkulačky k ničemu, tak mi dal ještě injekci na spuštění ovu a hned to dopadlo napoprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí