Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtela bych se zeptat,mam syna a porat jeste v noci 2× kojime nechce se vzdat,ale pokousime se o holcicku,jenze menstruace se jeste nedostavila v dusdku toho, ze jsem jeste uplne neprestala kojit,nebo si to aspon myslim,ale ovulaci mam,myslite ze se da otehotnet aniz bych menstruovala? Dekuji za rady ![]()
Ahoj, to je trošku odlišný dotaz, zkus založi nové téma nebo vyhledat lepší, které se tímto tématem více zabývá. Sem nikdo asi moc nekoukne, takže radu nedostaneš…
Je to hodně specifický dotaz, založ téma a uvidíš, že ti někdo poradí ![]()
ahojky holky nevite jak je uspesne oplodneni po clostiku a utrogestanu???nebo za jak dlouho je mozne otehotnet???moooooooooooooc diky za odpovedi ![]()
Mohu se zeptat jestli u mě proběhla ovulace? Zatím neměřím teplotu ale beru to podle hlenu. V pátek lepkavý sobota a neděle mokrý a v pondělí krémový. Co si myslíte test na ovu mi ukzuje negativní jsem 14 den po mensturuaci ![]()
I já budu mít blbý dotaz. Chceme se snažit o druhé miminko (první se povedlo okamžitě) a doteď jsem nikdy nesledovala ovulaci, hlen,teplotu,prostě nic. Koupila jsem si ovu testy a příští cyklus zkusím test. Pokud bude test pozitivní,znamená to,že proběhla ovulace a je vajíčko?
Taky se přidám s blbým dotazem. Byla jsem u doktorky,koukala u mě na UZ,jestli byla ovulace, byla jsem cca 14 dní po MS,ale už nic neviděla,prý jsem asi ovulovala dřív. Co znamená,že sliznice je narostlá,že ovulka opravdu byla?