Ovulace a Duphaston

548
7.11.19 09:16

Ovulace a Duphaston

Ahojky, potřebovala bych poradit, jelikož mám nepravidelnou menses a neumím si určit ovulaci (měřím bazální teplotu, dělám ovu testy), tak mi gynekolog předepsal duphaston dvě balení, mám brát od 16.dne do 25dne cyklu, pak vysadit, první balení jsem dobrala a zatím se menses nedostavila, pokud jsem pochopila, tak mi po vysazení měla přijít za 3dny, dnes je to 8den a nic.
Styk jsem měla 12den cyklu (17.10) a pak 26den cyklu (1.11), dělala jsem si minulý týden těhotenský test a nebylo na něm nic, myslím, že by se čárka již ukázala, kdybych byla těhu, spíš možná duphaston nezafungoval, jak měl, že ještě nemám menses.

P. S.: jinak mám tabulku s obrázky testování ovulace, ale je ve wordu, nelze zde vložit, kdyby někdo byl laskavý a mohla jsem mu to poslat na email třeba, ať koukne a řekne mi, kdy si myslí, že proběhla asi ovulace, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
7.11.19 09:33

@Lucinda81 Ja Duphaston brala pul roku, doktor mi ho neustale predepisoval na srovnani menstruace. Pak jsem se nastvala, vysadila ho sama od sebe, zacala brat prirodni kapky gynex a dneska cekame holcicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
7.11.19 09:55

@Lenauk
gynex jsem už také zkoušela, ale mě nepomohl, i když je pravda že mám nepravidelný styk a když nevím, kdy je ovulace, tak to je těžko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.11.19 09:59

@Lucinda81 ja taky nevedela, kdy mam ovulaci… resp. mi doktor rekl, ze zadnou nemam. I tak jsem se rozhodla dat sanci gynexu a cyklus uz nedorazil. Drzim palce, at se brzy ukazi //. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
24.11.19 19:18

@Lenauk
moc děkuji, každopádně menses dorazila, takže nic, akorát duphaston ji měl srovnat a nic, teď beru ještě naposledy, tak uvidím…
A zkusím zase gynex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15550
26.10.23 10:02

Zdravím, bohužel jsem nikde nenašla nic podobného, co se teď děje mě 🙈 třeba bude mít někdo zkušenost 🙏
Mám pcos, tento cyklus jsem byla na HP a vše v pořádku (i poměr lh a fsh se srovnal, ale taky jsem prodělala před měsícem covid). Zároveň měřím bt a dělám ot.
9 DC a 19 DC jsem byla na folikulometrii, sliznice rostla, ale dominantní folikul žádný. 19 DC nasazen duphaston, aby se cyklus umělé ukončil. Teplota po něm vzrostla, testy negativní (zesílili na začátku užívání duphastonu, ale to bylo medikaci, pak zase negativní). Po vysazení my vždy 4-5 den dorazila ms, týden klasické PMS, bolesti, nálady, atd.

Teď ale nic. Po vysazení šla teplota dolů, už jsem se radovala, že ms dorazí, ale teplota klesala dál (normálně mi klesá na 36,6-36,7 a MŠ dorazí). A klesá dál, třetí den mám plodný hlen ve velkém množství a ovulační test začal hodně sílit 8o vůbec tomu nerozumím 🙈

V srpnu se mi stalo něco podobného s tím, že teplota takto klesala, ale ms 4. den dorazila, 3 DC začal bolet vaječník, 4 DC pozitivní ot a 5 DC proběhla ovulace (potvrzené teplotou i Utz). Teď ale žádná ms ještě nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.1.25 10:22

Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital