Ovulace a Norethisteron

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
20.4.24 19:02

Ovulace a norethisteron

Ahoj brala jsem před měsícem norethisteron, byli jsme v lázních takže před lázněmi a pak v lázních vždy 10 dnů
No a teď jsme se rozhodli pro 2 miminko jsem po císaři
Jenže poslední Ms 4.4 a bylo to po vysazeni toho norethisteronu já nevím jak vychytal ovulaci … chlap je částo v práci proto se snažím podle testu
Jenže dnes je to 17 den cyklu a ovulace nikde
Predevcirem jsem měla trosku hlenu a včera taky
Ale nic velkého :)
Bazalni teplota my bohužel nejde zkoušela jsem

Mužů se zeptat zda mi muže ten norethisteron zastavit ovulaci a timpadem se tento měsíc vůbec nedostavi?
Nechci hned plasit na gyndu
Test dělaný dneska v 11 dopoledne a teď večer barva stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
20.4.24 19:09

@Kiki0110 norethisteron je poměrně silný, takže je možné, že další cyklus bude ovulace jinak než obvykle. Nezbyde než testovat dál. Na gyndu to podle mě nemá smysl, tam ti max řekne jestli ovu už proběhla nebo ne, ale jestli se snažíte chvilku, tak bych nechala ten cyklus srovnat. Před ovulací můžeš detox podpořit kontryhelovým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.24 19:20

@Ardilera děkuji za odpověď ano snažíme se chvíli, no a myslíte když ten test byl před 3 dny slabá čárka a teď to zesiluje ze se blíží??

• Citovat
  • Upravit
158
4.5.24 20:33

@Ardilera ahoj píšu ohledne toho norethisteronu
Ms mám mít dnes 4.5 minule po vysazeni norethisteronu byla 4.4
A mám poměrně silný ovu test tak silný ještě nebyl
Není to úplně pozitivní ale je silný
Muže byt až teď ovulace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.5.24 20:36

Takhle teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.5.24 22:25

@Kiki0110 no určitě může být ovulace až teď, ale test je spíše negativní… je potřeba si ovu testy nechávat a třeba lepit na a4, abys viděla jak sílí nebo slábne. Já teda taky nikdy neměla pozitivní ovu test (obě čárky stejně silné), ale nejtmavší byl vždy den, dva před zvýšením bazální teploty, která mi to potvrdila. A sedělo to i s ovulací dle utz. Pokud ti testy nevychází opravdu pozitivní doporučuji měřit bazální teplotu (vždy ráno hned po probuzení bez vstání), stačí bazální teploměr na 2 desetinná místa nebo já si oblíbila femometr vinca II, který automaticky ukládá teploty do aplikace. Jinak i na ty ovu testy ti doporučuji aplikaci femometr nebo premom, který mají vyhodnocení testů a naučí tě pracovat i s dalšími symptomy nebo pak zdarma fertility friend. Po norethisteronu můžeš cyklus mít rozházený, takže z jednoho testu fakt težko usuzovat v jaké jsi fázi. Bazàlní teplota by ti to řekla jasněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.5.24 22:30

@Kiki0110 jinak teda fakt testuj dokud ms nepřijde, třeba máš ovu mnohem později… já ji mívám až tak 23.dc a někdy i později. Pokud sílí tesruj vícekrát denně, pak je možné že ten nejvyšší zachytíš. Někdo má test pozitivní i několik dní a někdo sotva pár hodin, takže je težší se trefit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí