Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaké procento, že se zadaři tam je, ale opravdu malé. Mnohem větší pravděpodobnost je den před než po
ještě tak ráno, večer už skoro ne. Vajíčko čeká tak 12h výjimečně až 24h.
Do 24 hodin je jeste teoreticka sance…ale podstatne lepsi je mit sex pred ovulaci, i nekolik dni…
Nicmene klidne do toho, za zkousku to stoji…nebo aspon budete mit hezky vecer ![]()
Je to k vzteku chlap furt pryc. Ovulaci nam zjistenou podle testu. Ikdyz bolestne a fyzicky rekla ze je dnes.
Jak poznas, ktery den presne mas ovulaci? Ja si delam testy a ani podle nich presne neurcim ktery den to je ![]()
@Renca8 kdyz si delam test rak ta carka na byt stejna nebo i sytejsi jak kontrolni. Dnes jsem ji mela slabsi.
No tak to je negativni ne, tak nevadi kdyz je chlap pryc
ale nektrym se podarilo otehotnet i kdyz meli slabsi carku nez kontrolni…s tema testama je to vzdycky tak pade na pade
Po pozitivnim ovul testu nastava ovulace za cca 36 hodin. takze sex dnes je jeste v pohode.
@scentini jestli jsi měla silnou čárku včera, tak ovulace včera nebyla, ale bude pravděpodobně dnes
nebo v noci
@poopie ajo. Prave pisou ze po pozitivnim testu sex za 12 hod. A ja mela pozitivni vcera ve 2 odpoledne.
Chci obnovit diskuzi-když mi vyjde pozitivní ovu test 15.8. v úterý ale až večer, kdy by jste se snažili? Je mi jasný že napíšete každý den, nebo ob den, ale nejsme uplně na sex a taky ne vždy se doma sejdeme. Zajímá mě jak by jsme na to šli vy? ![]()
15. 16. a 17.
Pokud bude ovu test pozitivni toho 15. Tak ovu bude do dvou dnu…spermie si kdyztak pockaji ![]()
Ahoj. Snazime se o dite. Ovulaci jsem mela vcera, ale pritel nebyl doma. Je moznost zkusit sex dnes? Nebo uz to nema smysl.