Je možné, že test nezaznamenal ovulaci?

101
12.10.10 13:59

Ovulace-ano,či ne?

Přeji hezký den,jsem tady nová a nevím si rady.Už 2 roky se snažíme o mimi,ale mám problém s ovulací.Beru clostilbegyt a duphaston a vypadá to,že tento měsíc možná byla,na ultrazvuku folík 26mm 14.DC.Teď jsem 19DC,ale 8 ovulačních testů dělaných každý den až do dneška bylo negativních-pouze slabá čárka.Jenže včera mi doktor řekl,že vidí tekutinu v děloze a že asi něco proběhlo,tak jsem zmatená.Je možné,že to test nezaznamenal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
12.10.10 14:06

mohla prasknout cysta, jinak v kazdem folikulu nemusi byt vajicko, takze to, ze mas folik neznamena, ze i vajicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.10 14:29

Takže mi asi zbývá jen čekat,jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.10.10 14:36

A co když ten folikul nepraskl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.10 14:53

No jestli nepraskl,tak asi nedošlo k ovulaci,ale doufám že jo,ten clostilbegyt beru 1.měsíc,a předtím jsem folikuly měla malinké.Měřím i BT,a je kolem 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.10 14:53

No jestli nepraskl,tak asi nedošlo k ovulaci,ale doufám že jo,ten clostilbegyt beru 1.měsíc,a předtím jsem folikuly měla malinké.Měřím i BT,a je kolem 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
12.10.10 15:20

Kdyby nepraskl nebyla by tam ta tekutina, pokud by teda nebyla z cysty, i cysta muze delat pozitivni ovulacni test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.10 15:32

No já budu doufat,že to žádná cysta nebyla.S manželem jsme se tulili docela dost tak uvidíme.Už jsem jednou po clostilbegytu otěhotněla,ale nedopadlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
12.10.10 16:48

Ahoj, já jsem nikdy neměla pozitivní ovulační test. Když jsem to tenrkát říkala dr. tak mi řekl že se na testy mám vy… protože ta hodnota která ten test udělá pozitivním může být tak chvilková že to prostě člověk nezaznamená, to by si ty testy během dne musel udělat třeba čtyři. Takže asi tak, spíš bych se řídila utz a co ti řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.10 16:54

Ahoj,děkuji za povzbuzující příspěvek.Taky jsem už takhle přemýšlela,třeba že se hladina LH zvedla v noci a druhý den už byla zas nižší.Každopádně díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.10.10 21:11

já testům věřím a také jsem po nich hned otěhotněla…ale nedopadlo to nakonec :zed:
jinak ale např. jeden měsíc ovu mám podle testů jak hodinky a každý druhý nic..minule např.7 testů a vždy jen slabá čárka..takže buď mám ovu vždy posunutou někam jinak, anebo mám každý druhý cyklus anoovulační :think: :-(
zkus testovat další měsíc, určitě to vychytáš…první měsíc, když jsem testovala, tak pořád nic, pak slabá čárka, no a pak jeden den stejné a další den ta druhá silnější…to byla ovu..a když jsme se ten den tulili, tak to z toho jednoho pokusu v měsíci vyšlo :lol: tak držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.10.10 20:51

Ahoj,já chodím na ultrazvuk.mněnila jsem doktora,takže poprvé to vyšlo na 17.den od menstruace,(měla jsem rozhozenou menstr.)folikula byla „pěkná“,ale ještě nepraskla,tak jsem dostala injekci do prdky,aby praskla.další měsíc jsem šla 13.den-to samé.A teď jdu zase 13.den.když jsem si delala ovutest,vyšel mi několikrát pozitivní a ovulace nebyla,takže ten ultrazvuk mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 22:29
fikina píše:
Ahoj,já chodím na ultrazvuk.mněnila jsem doktora,takže poprvé to vyšlo na 17.den od menstruace,(měla jsem rozhozenou menstr.)folikula byla „pěkná“,ale ještě nepraskla,tak jsem dostala injekci do prdky,aby praskla.další měsíc jsem šla 13.den-to samé.A teď jdu zase 13.den.když jsem si delala ovutest,vyšel mi několikrát pozitivní a ovulace nebyla,takže ten ultrazvuk mi vyhovuje.

a prosím tě, jde o vnitřní, nebo vnější ultrazvuk, nikde jsem se to ještě nedočetla… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
20.10.10 09:25

Ahoj,vnitřní ultrazvuk.je to chvilička a vudí hned,jak je folikula velká,popřípadě jestli už praskla a došlo k ovulaci a pokud má folikula správný rpzměr,tak i hned daj injekci ,aby byla jistota,že k ovulaci dojde nebo ti řeknou ,ať přijdeš druhý den,třeba.Alespoň takové zkušenosti s tím mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí