Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,můžete některá z vás poradit?Dnes,tj.6.den cyklu(při končící menstruaci)jsem ráno naměřila baz.teplotu37,0 (dny předtím nižší teploty).je možné,aby třeba ovulace proběhla takto brzy?podotýkám,že měřím pořád stejným teploměrem,nachlazená nejsem,spala jsem 5,5 hodiny(bez vstávání na záchod).tak co myslíte? četla jsem i některé příspěvky,které mluvily o otěhotnění během menstruace a toto by tomu mohlo i třeba odpovídat…? děkuji předem. L.
Ahoj leuško, a jak jsi to měla min. cyklus? Myslím, jak dlouhý ho máš a kdy jsi měla min. ovulaci? Jestli máš krátký cykly, tak ovulovat takto brzy klíďo můžeš. Ale usuzovat z jedný vysoký naměření teploty to jde těžko. Tak měř dál a uvidíš
Denisa
Urcite je to mozny, idealni kontrola je ovulacni test a mas po spekulacich. Ja mam celkem rozhazeny cyklus, tak si ho ted upravuju a OVU jsem mela 9 den, coz me celkem sokovalo, protoze mivam cyklus dlouhy..
Pochopitelne po konzultaci u doktorky. Beru Duphaston, ktery krome upravy cyklu a navratu do normalnich koleji (ne cyklus 25 a 53 dnu) muze napomoci i k otehotneni.
ahoj holky,děkuju vám za příspěvky.Tak o ovulaci se nejednalo,mám jen jaksi divně rozházený cyklus.nikdy jsem to takto neměla,možná to může být třeba i laparoskopií,kterou jsem minulý měsíc absolvovala,nevím…???každopádně dnes teplota 36,7.navíc i měsíčky jsem měla delší než mívám obvykle.takže tak.L.
ahoj za sebe ti můžu říci,že jednodenní výkyv teploty směrem nahoru i dolů nemusí znamenat vůbec nic, takže klid
, naučila jsem se časem nesoudit z jedné vybočující teploty ![]()
Ahoj Letusko, ja jsem otehotnela prvni den po menstruaci, tak ze ovulace u me urcite probehla
a ted se tu na me smeje nas 16 mesicni lumpik. Krasny vecer!!!
A promin, ze jsem te nazvala Letusko, nejak jsem tam pridala to jedno pismeno ![]()
holky a co v případě délky cyklu +-30 dní a tuleníčko 6.den menstruace ? (menstruace trvá 9dní)… jaká je možnost otěhotnění ? ![]()
Anonymní píše:
holky a co v případě délky cyklu +-30 dní a tuleníčko 6.den menstruace ? (menstruace trvá 9dní)… jaká je možnost otěhotnění ?
v podstate ziadna.
ak mas cyklus 30 dni, tak plodne dni mavas okolo 16dc.