Ovulační test

Anonymni
23.10.09 11:50

ovulační test

Ahoj Holki nevím jaké máte zkušenosti s ovu testama ,ale dneska jsem si ho dělala,protože mám již druhý den táhlý hlen, a višel mi jasně pozitivní,ale nemůžu se nikde dočíst kdy nastává ovulace jestli v den dvou čárek a nebo až za 24 hodin,jelikož dneska manžela nemám doma a bohužel přijede až zítra večer.Je mi to trošku divný,protože mám cyklus 30 dní a ted je 23 den cyklu.Dekuji za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
23.10.09 11:54

hele od pozitivniho testu prichazi ovu max do 48hod, presne se to rict neda
jo a vYsel je prepona VY s Y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
23.10.09 11:55

Ahoj, ovulace by měla nastat během příštích 12-24 hodin, takže by bylo nejlépe na to skočit hned, ať jsou tam spermijky připravený. Zítra večer nevím jestli nebude pozdě, ale určitě to zkuste. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.10.09 13:26

Ja testovala tento tyden a hned mi vysel pozitivni, carka byla vyrazne silnejsi nez kontrolni, asi hodinu na to mi zacalo bolet bricho, takze dvoji ujisteni, ze je to tak. Dalsi den jsem si test udelala jen tak pro kontrolu, jak to vypada dalsi den po ovulaci. Carka byla uz podstatne slabsi, takze bylo jasny, ze ovu uz probehla. Reknu ti to tak, jak je test pozitivni, neni nac cekat a chytni svyho chlapa a znasilni ho treba o pulnoci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.09 13:49

Ahoj,
je ot do tech 24 hodin…takze zitra vecer uz bude asi pozde. Kazdopadne bych tipla, ze budes mit delsi cyklus, kdyz mas ovu az ted. To jen, abys zbytecne 30DC nedelala tehotensky test.

HOdne stesti,
jana

• Citovat
  • Upravit
9843
24.10.09 19:58

Ahoj holky.
Jestli mohu vstoupit do diskuse … přímo na ovu testu je napsáno, že pokud vyjde test pozitivní, k ovulaci by mělo dojít v příštích 24 - 48 hodinách. Já mám právě zakoupeny 3 testy a taky se na to chystám, jen jsem někde četla, že není třeba testovat každý den, ale stačí ob den, ale to potom tu ovulaci mohu prošvihnout, ne? A navíc když mám cyklus nepravidelný, nebude lepší testovat denně? To je děsná alchymie :lol: Bude to můj první pokud, nikdy jsem test nezkoušela tak jsem zvědavá. No jen abych nebyla zklamaná, když to nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.09 20:10

já holky testy používala asi 4 mes..a vubec sem podle nich neotěhotnela..tak nevím..ale sou i holky co se jim to povedlo…tak držím palce

jizviková trochu si opet rejpnu..tech chyb je tam více, ale občas je lepší je přejít ne každej vyniká pravopisem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.10.09 20:14

petra.lovosice, to jsi mě teda moc nepotěšila :-( Já na to dost sázím :D A to Ti nikdy nevyšel pozitivní nebo se prostě jen nezadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.09 20:19

baro..ale jo čárky vyšly..jen to tehu ne..taky sem chlapa vždy ty dny hodně uhánela..že jako mám ovu.. a prd..asi hodně psichyka..pak nebyl čas ani testovat ani přemýšlet..byly vánoce , silvestr..a výsledek je na metříku…ale zase sou holky co podle nich otehotnely.....tak pak babo rad že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.09 20:21

barčo ale jestly chcešzjistit kdy tu ovu cca máš..tak testovat denne..a nebo lepší zpusob a levnejší je měřit bt…což skušené holky poradí jak na to..já na to meření denní byla líná..spíš to zapisovat a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.10.09 20:23

No já se právě nejvíc bojím té psychiky, že když budu vědět, že mám ovulaci, bude to takové zavazující. První dítko se povedlo, i když chvíli trvalo, ale teď díky nějakým zdravotním potížím nechci čekat a chci tomu malinko pomoc :-) Tak třeba budeme mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
24.10.09 20:25

Jé jen to meření nééé, to by pro měl bych příliš velký stres. Zkusím testy a uvidím. A asi budu muset fakt denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.09 20:26

barčo ta psichyka dokáže být hrozná potvora, tak třeba se vám to povede i bez tech ovu testu..držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
25.10.09 07:15

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
2.11.09 19:13

Tak jsem dnes poprvé zkusila ovulační test! Jak moc jsou ty testy spolehlivé??? Druhá čárka se tam ukázala téměř okamžitě, tak nám držte pěsti :lol: Třeba už další vstup do diskuse bude s novým metříkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí