Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky od prosince se budu moct zase snažilkovat o miminko je tu někdo další kdo se může snažit až od prosince
ahoj, sice se snažím už od září, ale koukám, že se vám stala ošklivá věc s mimi ![]()
moc mě to mrzí
Ahoj já se budu moci snažit asi až od ledna,dr. řekl po 1 ms,která nevím kdy dorazí a možná nechám proběhnout dvě
bereš už teď nějaké vitamíny?
tracy já beru listovku a zinek a selen poprvé si myslím že mi k těhu pomohl tak proč by nepomohl i ted jinak pravidelně piju kontryhel pak si chci koupit calibrum baby plán a ten beru střídavě s litovkou jeden den istovku druhý den calibrum ale to začnu až v prosinci
Kachni píše:
ahoj, sice se snažím už od září, ale koukám, že se vám stala ošklivá věc s mimi
moc mě to mrzí
jo taky jsem měla v plánu snaženíčko od září ale nějak nechodila mrška červená tak proto ted beru antikoncepci ![]()
Holky, moc Vám držím palečky, aby se miminko zadařilo co nejdříve.
Ollii, nevadí, když se zeptám co se miminku stalo? Jinak přeju hodně štěstíčka.
Oliii tak to máme stejně
od včera jím nastřídačku listovku a babyplan a piju kontryhel.Manžovi jsem na:,–(ila vit.E a selzink plus.A jak otěhotním chci si koupit femibion 800 na první dva až tři měsíce.já teprve ms čekám,ale to je ještě daleko,jsem teprve týden po revizi.
Ahoj holky,
kdyby jste chtěly, tak tady https://www.emimino.cz/modules.php?… je rozjetá/nerozjetá diskuze o snažilkování zima 2009/2010 ![]()
Přeju vám // v zimě ![]()
Caty píše:
Holky, moc Vám držím palečky, aby se miminko zadařilo co nejdříve.
Ollii, nevadí, když se zeptám co se miminku stalo? Jinak přeju hodně štěstíčka.
Caty miminko bylo do poslední chvile zdravé a plné života bohužel jsem měla hematomy s krvácení které způsobovala nizko uložená placenta která zasahoval na branku s toho bylo masivní krvácení a velké hematomy které začaly odcházet měla jsem kontrakce a vzali i miminko ![]()
Olíííí to mě moc mrzí . Život je někdy svině s prominutim. Kočko drže se, holky všechny se tu držte a držím vám palečky at brzy vyschnou slzičky a máte zase drobečky.
Ježiš ted koukam, že se to rýmuje blbě, neni to schválně, omlouvám se. Olíí nebo můžeš taky k nám do Nově se snažících, všechny jste tam holky zvány.
caty jak píšeš život je někdy svině a tento rok je obzvláš´t na ho…
Ahoj holky, jsem z předsnažilek. Je nás tam více, které se teď připravují na snažení. Já za sebou nemám žáden takový zážitek, naštěstí
. Musí to být strašné a tak ti oliii držím moc palečky, ať to dobře dopadne. My se s přítelem začneme taky snažit v prosinci. Dříve to nešlo, měla jsem špatné výsledky z krve. Už tři měsíce beru Calibrum baby. Další informace najdete dole v metříkách ![]()
Ahojky, já o mimču ve skrytu duše přemýšlím už tak rok a půl. N konci listopadu mi bude 28 a řekla jsem si že bychom to od prosince mohli zkusit. I když bych chtěla, jsem pořád trošku nerozhodná:)