snaženíčko od prosince 2009

6201
23.10.09 09:31

snaženíčko od prosince 2009

Ahojky holky od prosince se budu moct zase snažilkovat o miminko je tu někdo další kdo se může snažit až od prosince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
23.10.09 11:52

ahoj, sice se snažím už od září, ale koukám, že se vám stala ošklivá věc s mimi :(
moc mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
23.10.09 13:47

Ahoj já se budu moci snažit asi až od ledna,dr. řekl po 1 ms,která nevím kdy dorazí a možná nechám proběhnout dvě

bereš už teď nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
23.10.09 16:46

tracy já beru listovku a zinek a selen poprvé si myslím že mi k těhu pomohl tak proč by nepomohl i ted jinak pravidelně piju kontryhel pak si chci koupit calibrum baby plán a ten beru střídavě s litovkou jeden den istovku druhý den calibrum ale to začnu až v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
23.10.09 16:48
Kachni píše:
ahoj, sice se snažím už od září, ale koukám, že se vám stala ošklivá věc s mimi :(
moc mě to mrzí

jo taky jsem měla v plánu snaženíčko od září ale nějak nechodila mrška červená tak proto ted beru antikoncepci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.10.09 18:27

Holky, moc Vám držím palečky, aby se miminko zadařilo co nejdříve.
Ollii, nevadí, když se zeptám co se miminku stalo? Jinak přeju hodně štěstíčka.

• Citovat
  • Upravit
14434
23.10.09 19:34

Oliii tak to máme stejně :) od včera jím nastřídačku listovku a babyplan a piju kontryhel.Manžovi jsem na:,–(ila vit.E a selzink plus.A jak otěhotním chci si koupit femibion 800 na první dva až tři měsíce.já teprve ms čekám,ale to je ještě daleko,jsem teprve týden po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.10.09 19:38

Ahoj holky,

kdyby jste chtěly, tak tady https://www.emimino.cz/modules.php?… je rozjetá/nerozjetá diskuze o snažilkování zima 2009/2010 :wink:

Přeju vám // v zimě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
23.10.09 19:51
Caty píše:
Holky, moc Vám držím palečky, aby se miminko zadařilo co nejdříve.
Ollii, nevadí, když se zeptám co se miminku stalo? Jinak přeju hodně štěstíčka.

Caty miminko bylo do poslední chvile zdravé a plné života bohužel jsem měla hematomy s krvácení které způsobovala nizko uložená placenta která zasahoval na branku s toho bylo masivní krvácení a velké hematomy které začaly odcházet měla jsem kontrakce a vzali i miminko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.10.09 20:52

Olíííí to mě moc mrzí . Život je někdy svině s prominutim. Kočko drže se, holky všechny se tu držte a držím vám palečky at brzy vyschnou slzičky a máte zase drobečky.

• Citovat
  • Upravit
Caty
23.10.09 20:53

Ježiš ted koukam, že se to rýmuje blbě, neni to schválně, omlouvám se. Olíí nebo můžeš taky k nám do Nově se snažících, všechny jste tam holky zvány.

• Citovat
  • Upravit
6201
24.10.09 10:32

caty jak píšeš život je někdy svině a tento rok je obzvláš´t na ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
24.10.09 13:36

Ahoj holky, jsem z předsnažilek. Je nás tam více, které se teď připravují na snažení. Já za sebou nemám žáden takový zážitek, naštěstí :? . Musí to být strašné a tak ti oliii držím moc palečky, ať to dobře dopadne. My se s přítelem začneme taky snažit v prosinci. Dříve to nešlo, měla jsem špatné výsledky z krve. Už tři měsíce beru Calibrum baby. Další informace najdete dole v metříkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.09 17:35

Ahojky, já o mimču ve skrytu duše přemýšlím už tak rok a půl. N konci listopadu mi bude 28 a řekla jsem si že bychom to od prosince mohli zkusit. I když bych chtěla, jsem pořád trošku nerozhodná:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex