Ahojky, holky přiložila jsem screen mého MS kalendáře.. měla jsem milovaníčko celkem pěkně rozehrané přesně v pátek „kluzko“. Takže plodné dny sedí. Ovu testy nepoužívám, ani teplotu neměřím. Dneska kontrola čípku a je hezky otevřený. Bolesti bříška již od rána, takže nejspíš ovulka už nastala nebo nastane? Jen mě zaráží, že mi již dnes hlen „zhoustl“ na lepivku. Je možné, že byla ovulka už včera třeba k večeru? Četla jsem, že ovulka právě končí tím hustým bílým hlenem. Dneska jsem chtěla pojistit snažení ještě milováním, ale partner mi usnul zítra se celý den neuvidíme.. až ve ctvrtek večer. Tak jsem chtěla vědět, jestli to měla některá třeba podobně a vyšlo TO díky a omlouvám se za anonym
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahojky, holky přiložila jsem screen mého MS kalendáře.. měla jsem milovaníčko celkem pěkně rozehrané
přesně v pátek „kluzko“. Takže plodné dny sedí. Ovu testy nepoužívám, ani teplotu neměřím. Dneska kontrola čípku a je hezky otevřený. Bolesti bříška již od rána, takže nejspíš ovulka už nastala nebo nastane? Jen mě zaráží, že mi již dnes hlen „zhoustl“ na lepivku. Je možné, že byla ovulka už včera třeba k večeru? Četla jsem, že ovulka právě končí tím hustým bílým hlenem. Dneska jsem chtěla pojistit snažení ještě milováním, ale partner mi usnul
zítra se celý den neuvidíme.. až ve ctvrtek večer. Tak jsem chtěla vědět, jestli to měla některá třeba podobně a vyšlo TO
díky a omlouvám se za anonym