Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak vzhledem k tomu že jsou na všech jen duchy tak nic pozusovat nemusím která je víc či míň
kdyby byla aspoň trochu silnější tak chápu že ovulace je ale takhle když je tam jen duch tak to nechápu ![]()
clearblue má vetsí citlivost než dr. max, takže mi ukázal pozitivní než to dr.max až druhý den. Prostě je to takový víííc pohodlnejsí a presnejsí, asi tak ![]()
u clerblue zadný duchy proste nesledujes,bud máš negativní anebo pozitivní nic mezi tím. Takze od desateho dne testujes do doby kdy je pozitivní. A nemusís premýslet jestlije duch, jestli je cárka slabá ci moc výrazná. Proste bud se ti LH práve zvysila nebo je Po ![]()
Ahaa tak to by bylo asi lepší no, škoda že jsem to nevěděla dřív
tak snad příště(i když doufám že příště už nebude potřeba) ![]()
Holky tak dnes už je čára silnější zkusím ještě odpoledne testnout. Tak by mohla být ovulace zítra to by byla paráda přítel už přijede
ja bych byla tak moc ráda kdyby to vyšlo ![]()
Tak dneska jsem byla na tom utz a ještě nepraskl už má 28mm , doktor mi chtěl dát pregnyl ale nikde ve městě ho nemají tak řekl, že buď praskne nebo z toho nic nebude. Ovulační testy jsou negativní
napsal mi další clostilbegyt
achjo já jsem tak nešťastná ![]()
@Bobby a když jsem zkoušela ovulacni test ještě v pátek dopoledne tak byl pozitivní. Tak už tomu vůbec nerozumím. ![]()
@Janičcka92 to je zvláštní
to bych si to spíš ještě ověřila na utz co se stalo…nemuzeš ještě jednou zajít?
@Bobby určitě bych tam zašla ale doktor má tenhle týden dovolenou
ale jako on sám o žádné cystě nemluvil. Ptala jsem se ho zda z toho teda nic nebude a říkal, že klidně může akorát že mi chtěl pichnout ten pregnyl ať je ovulace do 24 hodin. Jinak že spolu máme spát dále aspoň jednou za 48 hodin. Takže těžko říct ![]()
@Janičcka92 Chodit do caru,tak už to nazvou cystou…tak uvidíš nějak to dopadne
@Bobby no jako už nad tím CARem začínám přemýšlet
zkusím asi ještě jeden cyklus s clostilem a když nic tak bych nás tam asi objednala. Ale vůbec se v tom nevyznám ani nevím co to obnáší, tak si o tom musím ještě počíst
achjo
@Janičcka92 aspoň udělají větší vyšetření a můžete třebas naplánovat časovaný styk nebo iui…nemusíte se hnát hned do umělého…ale aspoň budete vědět na čem jste
@Bobby jj asi to bude lepší. můj dr mi zatím ještě neudělal ani vyšetření krve.
né to si nemyslím ale soustredís se na čárky jestli je víc či míň..