Ovulace kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.18 19:00

né to si nemyslím ale soustredís se na čárky jestli je víc či míň..

• Citovat
  • Upravit
1088
10.7.18 19:15

No tak vzhledem k tomu že jsou na všech jen duchy tak nic pozusovat nemusím která je víc či míň :( kdyby byla aspoň trochu silnější tak chápu že ovulace je ale takhle když je tam jen duch tak to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.18 19:38

clearblue má vetsí citlivost než dr. max, takže mi ukázal pozitivní než to dr.max až druhý den. Prostě je to takový víííc pohodlnejsí a presnejsí, asi tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.18 19:40

u clerblue zadný duchy proste nesledujes,bud máš negativní anebo pozitivní nic mezi tím. Takze od desateho dne testujes do doby kdy je pozitivní. A nemusís premýslet jestlije duch, jestli je cárka slabá ci moc výrazná. Proste bud se ti LH práve zvysila nebo je Po 8)

• Citovat
  • Upravit
1088
10.7.18 19:53

Ahaa tak to by bylo asi lepší no, škoda že jsem to nevěděla dřív 8) tak snad příště(i když doufám že příště už nebude potřeba) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
11.7.18 08:50

Holky tak dnes už je čára silnější zkusím ještě odpoledne testnout. Tak by mohla být ovulace zítra to by byla paráda přítel už přijede :lol: ja bych byla tak moc ráda kdyby to vyšlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
12.7.18 15:18

Tak dneska jsem byla na tom utz a ještě nepraskl už má 28mm , doktor mi chtěl dát pregnyl ale nikde ve městě ho nemají tak řekl, že buď praskne nebo z toho nic nebude. Ovulační testy jsou negativní :( napsal mi další clostilbegyt :( achjo já jsem tak nešťastná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.18 21:01

@Janičcka92 bohuzel toto uz je cysta ta praskne az s ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
15.7.18 19:55

@Bobby a když jsem zkoušela ovulacni test ještě v pátek dopoledne tak byl pozitivní. Tak už tomu vůbec nerozumím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.18 19:01

@Janičcka92 to je zvláštní :think: to bych si to spíš ještě ověřila na utz co se stalo…nemuzeš ještě jednou zajít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
17.7.18 19:35

@Bobby určitě bych tam zašla ale doktor má tenhle týden dovolenou :roll: ale jako on sám o žádné cystě nemluvil. Ptala jsem se ho zda z toho teda nic nebude a říkal, že klidně může akorát že mi chtěl pichnout ten pregnyl ať je ovulace do 24 hodin. Jinak že spolu máme spát dále aspoň jednou za 48 hodin. Takže těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.7.18 09:15

@Janičcka92 Chodit do caru,tak už to nazvou cystou…tak uvidíš nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.7.18 09:34

@Bobby no jako už nad tím CARem začínám přemýšlet :( zkusím asi ještě jeden cyklus s clostilem a když nic tak bych nás tam asi objednala. Ale vůbec se v tom nevyznám ani nevím co to obnáší, tak si o tom musím ještě počíst :? achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.7.18 11:47

@Janičcka92 aspoň udělají větší vyšetření a můžete třebas naplánovat časovaný styk nebo iui…nemusíte se hnát hned do umělého…ale aspoň budete vědět na čem jste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.7.18 12:55

@Bobby jj asi to bude lepší. můj dr mi zatím ještě neudělal ani vyšetření krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí