Která klinika je pro můj problém nejvhodnejší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.7.18 06:18

Ktera klinika je pro muj problem nejvhodnejsi?

Ahojky, chtela bych se zeptat, kterou kliniku v Praze byste mi doporucily:)
V cervnu 2017 jsem vysadila po 9letech HA a neprichazela mi MS. Byla jsem teda po nejake dobe na vyvolavacce a nic. Pak na druhe a silnejsi a ta zabrala. Pak mi muj lekar predepsal hormony a dobre. Jenze po jejich vysazeni zase nic. Poslal me teda na kliniku, ze uz pro me nemuze udelat vic. Byla jsem v gestu na vsemoznych vysetreni vcetne pruchodnosti vejcovodu a vse je v poradku. DAli mi trimesicni kuru hormonu(aby telo melo pravidelnost) a pak chteji prejit na umele oplodneni. Jenze muj prvotni problem je, ze nemenstruiji a ja nevim proc a jestli to vylecit a navodit zpet abych fungovala normalne. Nejradeji bychom tomu nechali vónejsi prubeh, tim ze je nam obema 25. Spis nevim jestli je realne aby se me telo uzdravilo a zacalo fungovst:( co si o tom myslite vy? A kterou kliniku byste mi doporucíll? Predem moc dekuji a preji jezky den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.7.18 22:32

Pokud se nebráníš alternativní léčba, tak mně cyklus upravila akupunktura. Ale ne každá klinika čínské medicíny je dobrá, vyzkoušela jsem jich několik (kvůli jiným zdravotním potížím - úprava cyklu byla jen hezký bonus k léčba jiných problémů) a nejvíc spokojená jsem byla ve fakultní nemocnici Hradec Králové - oddělení tradiční čínské medicíny. Akorát to dojíždění z Prahy bylo náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
10.7.18 23:44

@Adelaidee27 Jste mladí. Já bych nejdříve vyzkoušela bylinky. Nebo jak radí tady @Pucalkovic Amina navštívila nějakého specilalistu na alter. cestu. Mě na srovnání pomáhá jeřáb ptačí v tinktuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.18 10:26

A tady v praze nejaka ta cinska medicina kterou byste doporucili? Jsem tu kratce a o nicem nevim. Za cokoli budu rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 23:50

@Adelaidee27 V Praze je toho spousta. Já jsem zkoušela Kliniku TČM na Národní, to bylo šílený. Pak jsem byla u Guo Li (http://guoli.sweb.cz/) , ale tím, že neumí moc česky a moc ti toho neřekne (vlastně spíš nic), tak nevím, co si o tom myslet. Ale je pravda, že s něčím mi pomohla. Byly tam pokaždé davy lidí, neobjednává se tam a prostě si vystojíš i hodinu a půl frontu. Známá zkoušela tohoto doktora (taky sídlí v Praze) http://www.jiadanyang.eu/ a pochvalovala si ho, ale já u něj nebyla, tak nedokážu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí