Ovulace nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozárková
14.6.11 11:07
ugluk píše:
Pokud to dobře chápu, testovalas od 16. dne cyklu, to je dost pozdě - pozitivní test se ukazuje s předstihem, takže pokud ovulace byla třeba 15. nebo 16. den, tak ji test nemusel ukázat, nebo naopak, pokud by byla 21. nebo 22.DC, tak taktéž ne.

Souhlasím,OVU už jistě proběhla.Jak jsem psala,i při takto dlouhém cyklu,může být ovulace před 15.DC. Jednou jsem přijela do centra as. reprodukce na inseminaci 15.den,právě kvůli delšímu cyklu a Dr. mi řekla,že tento měsíc už mi nepomůže,protože jsem po ovulaci. Takže žádný strach,určitě už byla. :wink:

• Citovat
  • Upravit
6399
14.6.11 11:09

andělko, díky, zvedla jsi mi náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 11:18

to se mě zdálo že testuji moc brzo* nebyli právě žádné bolesti a to já mívám bolesti prsou atd.* takže příšte budu chytřejší díky Vám :palec: :kytka: :potlesk: a budu testovathned na začátku :-D Moc Vám děkuji nevěděla jsem s kým bych se poradila* Děkuji za tenhle blog :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
14.6.11 11:22

Mě se na testíku tento měsíc taky rýsuje krásný grafík,dnes jsem dělala 2. a čárka ač slabá,tak silnější než včera,pokud bude co ukázat,přidám za pár dní fotečku.

• Citovat
  • Upravit
3622
14.6.11 11:37
Anonymní píše:
dělala jsem si ovulační testy koupila jsem si life light a nic :zed:

a jak dlouho jsi ty testy delala? ja jsem mela cyklus nepravidelnej ale vetsinou kolem tech 32 nebo 35 dni a ovulaci jsem si diky testum zjistila 21.DC..nevim jak jsem ji mela predtim a ani potom protoze hned ten mesic co jsem vyzkousela ovulacni testy jsem otehotenela..delal sjem si je asi od 10. dne cyklu az do 23.DC a ovulace byla jasna ten 21. den cyklu..takze ja bych jeste setrvala s testama a pokud by byli negativni porad tak bych sla k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.6.11 11:38

tady jsou ty moje ovluacni testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
20.6.11 12:45

Tak při cyklu 31-33 dní ovulace byla 16DC. Podle ovu testů.

• Citovat
  • Upravit
32902
20.6.11 15:18

Může být. Pak by byla u toho 31dnového cyklu luteální fáze 15dní, což je pěkné.Ale tipuju, že na MS nikdo čekat nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 08:23
andelka83 píše:
mmarket píše:
ahoj holky, já začala první měsíc měřit BT, abych zjistila ovu a obávám se anovulačního cyklu :cry:
jsem 19DC a na grafu není ani žádná křivka, mám rovnou čáru 36,5. Asi jsem divná. Myslíte, že ovu může přijít ještě později. Cykly mám 33 dní,tak snad..
jsem z toho zoufalá :nevim:
Při cyklech 33dní ještě může ovu klidně přijít. Záleží jak dlouhou máš luteální fázi (od ovu do další MS), většinou bývá 9-16dní, takže při cyklech 33dní může být zhruba 17 - 24 den cyklu. Já to třeba tak mívám. Navíc mám i zkušenost s nepravidelnými cykly (29 - 43dní), ale vzhledem ke sledování BT a hlenu a čípku vím, že ovulace byla v každém z nich. Jen prostě někdy 18DC a někdy 31.

tak už je to asi jasný anovulační cyklus :-(
ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
22.6.11 20:46

no ja na BT moc neverim..ja sjem si ji merila jeden mesic a na grafu taky nic nebylo a dalsi mesic ovu testiky a vyslo to..pro je jsou ty testy jistejsi..doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.6.11 08:31
mmarket píše:
andelka83 píše:
mmarket píše:
ahoj holky, já začala první měsíc měřit BT, abych zjistila ovu a obávám se anovulačního cyklu :cry:
jsem 19DC a na grafu není ani žádná křivka, mám rovnou čáru 36,5. Asi jsem divná. Myslíte, že ovu může přijít ještě později. Cykly mám 33 dní,tak snad..
jsem z toho zoufalá :nevim:
Při cyklech 33dní ještě může ovu klidně přijít. Záleží jak dlouhou máš luteální fázi (od ovu do další MS), většinou bývá 9-16dní, takže při cyklech 33dní může být zhruba 17 - 24 den cyklu. Já to třeba tak mívám. Navíc mám i zkušenost s nepravidelnými cykly (29 - 43dní), ale vzhledem ke sledování BT a hlenu a čípku vím, že ovulace byla v každém z nich. Jen prostě někdy 18DC a někdy 31.
tak už je to asi jasný anovulační cyklus :-(
ach jo :zed:

To se stane. Taky jsem měla jeden cyklus anovulační, třetí měsíc po vysazení antiko. Vypadal takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.6.11 08:35
AliceP píše:
no ja na BT moc neverim..ja sjem si ji merila jeden mesic a na grafu taky nic nebylo a dalsi mesic ovu testiky a vyslo to..pro je jsou ty testy jistejsi..doporucuji :palec:

Já teda BT věřím 100%, spíš s ovu testy bývají problémy, co jsem zatím tak četla. Asi by byla nejlepší kombinace. Ono je celkem normální, mít občas anovulační cyklus a teplota se nezvedne, a další měsíc už zas vše funguje v pohodě. Nebo taky záleží jak kdo tomu rozumí, někdy stačí malinká úprava grafu podle zkušeností a najednou v grafu ovulka je. to se často stává když člověk spoléhá třeba že u ji vyznačí program FF nebo WK. To už jsem taky párkrát zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
23.6.11 13:37
andelka83 píše:
Může být. Pak by byla u toho 31dnového cyklu luteální fáze 15dní, což je pěkné.Ale tipuju, že na MS nikdo čekat nechce :-)

Néééééééééé,nechceeeee!!!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí