Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to se mě zdálo že testuji moc brzo* nebyli právě žádné bolesti a to já mívám bolesti prsou atd.* takže příšte budu chytřejší díky Vám
a budu testovathned na začátku
Moc Vám děkuji nevěděla jsem s kým bych se poradila* Děkuji za tenhle blog ![]()
Mě se na testíku tento měsíc taky rýsuje krásný grafík,dnes jsem dělala 2. a čárka ač slabá,tak silnější než včera,pokud bude co ukázat,přidám za pár dní fotečku.
Anonymní píše:
dělala jsem si ovulační testy koupila jsem si life light a nic
a jak dlouho jsi ty testy delala? ja jsem mela cyklus nepravidelnej ale vetsinou kolem tech 32 nebo 35 dni a ovulaci jsem si diky testum zjistila 21.DC..nevim jak jsem ji mela predtim a ani potom protoze hned ten mesic co jsem vyzkousela ovulacni testy jsem otehotenela..delal sjem si je asi od 10. dne cyklu az do 23.DC a ovulace byla jasna ten 21. den cyklu..takze ja bych jeste setrvala s testama a pokud by byli negativni porad tak bych sla k Dr.
Tak při cyklu 31-33 dní ovulace byla 16DC. Podle ovu testů.
Může být. Pak by byla u toho 31dnového cyklu luteální fáze 15dní, což je pěkné.Ale tipuju, že na MS nikdo čekat nechce ![]()
andelka83 píše:mmarket píše:Při cyklech 33dní ještě může ovu klidně přijít. Záleží jak dlouhou máš luteální fázi (od ovu do další MS), většinou bývá 9-16dní, takže při cyklech 33dní může být zhruba 17 - 24 den cyklu. Já to třeba tak mívám. Navíc mám i zkušenost s nepravidelnými cykly (29 - 43dní), ale vzhledem ke sledování BT a hlenu a čípku vím, že ovulace byla v každém z nich. Jen prostě někdy 18DC a někdy 31.
ahoj holky, já začala první měsíc měřit BT, abych zjistila ovu a obávám se anovulačního cyklu
jsem 19DC a na grafu není ani žádná křivka, mám rovnou čáru 36,5. Asi jsem divná. Myslíte, že ovu může přijít ještě později. Cykly mám 33 dní,tak snad..
jsem z toho zoufalá
tak už je to asi jasný anovulační cyklus ![]()
ach jo ![]()
no ja na BT moc neverim..ja sjem si ji merila jeden mesic a na grafu taky nic nebylo a dalsi mesic ovu testiky a vyslo to..pro je jsou ty testy jistejsi..doporucuji ![]()
mmarket píše:andelka83 píše:tak už je to asi jasný anovulační cyklusmmarket píše:Při cyklech 33dní ještě může ovu klidně přijít. Záleží jak dlouhou máš luteální fázi (od ovu do další MS), většinou bývá 9-16dní, takže při cyklech 33dní může být zhruba 17 - 24 den cyklu. Já to třeba tak mívám. Navíc mám i zkušenost s nepravidelnými cykly (29 - 43dní), ale vzhledem ke sledování BT a hlenu a čípku vím, že ovulace byla v každém z nich. Jen prostě někdy 18DC a někdy 31.
ahoj holky, já začala první měsíc měřit BT, abych zjistila ovu a obávám se anovulačního cyklu
jsem 19DC a na grafu není ani žádná křivka, mám rovnou čáru 36,5. Asi jsem divná. Myslíte, že ovu může přijít ještě později. Cykly mám 33 dní,tak snad..
jsem z toho zoufalá
ach jo
To se stane. Taky jsem měla jeden cyklus anovulační, třetí měsíc po vysazení antiko. Vypadal takhle.
AliceP píše:
no ja na BT moc neverim..ja sjem si ji merila jeden mesic a na grafu taky nic nebylo a dalsi mesic ovu testiky a vyslo to..pro je jsou ty testy jistejsi..doporucuji
Já teda BT věřím 100%, spíš s ovu testy bývají problémy, co jsem zatím tak četla. Asi by byla nejlepší kombinace. Ono je celkem normální, mít občas anovulační cyklus a teplota se nezvedne, a další měsíc už zas vše funguje v pohodě. Nebo taky záleží jak kdo tomu rozumí, někdy stačí malinká úprava grafu podle zkušeností a najednou v grafu ovulka je. to se často stává když člověk spoléhá třeba že u ji vyznačí program FF nebo WK. To už jsem taky párkrát zažila.
andelka83 píše:
Může být. Pak by byla u toho 31dnového cyklu luteální fáze 15dní, což je pěkné.Ale tipuju, že na MS nikdo čekat nechce
Néééééééééé,nechceeeee!!!!! ![]()
Souhlasím,OVU už jistě proběhla.Jak jsem psala,i při takto dlouhém cyklu,může být ovulace před 15.DC. Jednou jsem přijela do centra as. reprodukce na inseminaci 15.den,právě kvůli delšímu cyklu a Dr. mi řekla,že tento měsíc už mi nepomůže,protože jsem po ovulaci. Takže žádný strach,určitě už byla.