Pozná se ovulace?

186
13.6.11 09:18

pozná se?

Zdravím,tento cyklus už jsem začala brát clostík,nyní jsem 12DC. Má otázka zní, pokud jde cítit ovulace,když jsem ji asi před tím neměla-necítila(nepoznala)?Nebo ji můžu mít a ani o ní nevím.Ptám se jen na citlivost vaječníků atd.Je tady někdo jako já,kdo před tím nepoznal a s colostíkem bolelo břicho? děkuji moc za odpověď :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
13.6.11 09:20

Dle měření BT normálně neovuluju, po Clos. jsem otěhotněla (takže zjevně ovulovala :mrgreen: ) a nepoznala jsem vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 09:30

děkuju za odpověď a gratuluji k těhu,snad se mi to také povede.Ale právě většinou,co jsem četla,měli bolesti atd.,ale to možná proto,že předtím asi ovulovaly.No uvidím. A který dny v cyklu jsi prášky brala?kdy si šla na UZ? já brala 3-7dc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.6.11 09:31

Když jsem se nesledovala (nesnažila jsem se o dítě), tak jsem ovulaci nikdy nepoznala. Po té, co jsme se začali snažit a já se začala „zkoumat“ (měření BT, hlen, tvrdost a velikost čípku atd.), tak po pár cyklech jsem to poznala (navíc jsem i věděla přibližně ve který DC (den cylu) ovulaci mám, takže také jisté vodítko).

Pro ověření ovulace jsem ze začátku použila i 5-7 ovulačních testů, než ovulace přišla. Cca po půl roce jsem už používala vždy jen jeden, abych si potvrdila, že ovulaci fakt mám, ten den, co si myslím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 09:34

jasně,když ovu je a zeměří se na ni člověk,tak ji nejspíš pozná,měl by :mrgreen: .Ale snažíme se 21cyklů,21měsíců nejspíš všechny bez ovu. A nyní poprvé první cyklus s clostíkem.takže uvidím,jestli bude bolet levý či pravý vaječník :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.11 09:39
nikkita píše:
děkuju za odpověď a gratuluji k těhu,snad se mi to také povede.Ale právě většinou,co jsem četla,měli bolesti atd.,ale to možná proto,že předtím asi ovulovaly.No uvidím. A který dny v cyklu jsi prášky brala?kdy si šla na UZ? já brala 3-7dc..

Jej, to už ani nevím… Malá už má 2 a půl ročku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 09:40

jasně,chápu.já myslela že jsi ještě těhotná, že se to stalo před nedávnem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.11 09:44

Pod nadpisem diskuse je „zobrazovat podpisy“, když si to zapneš, většina nás má v podpisu „metříky“, buď věk dětí, nebo odpočítávání těhotenství. (Pak je hned vidět, kdo je ještě těhotný=))
Tak snad se taky zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.6.11 09:52

Ahoj Nikkito!
Dlouho jsme se snažili o třetího mimíska a nakonec jsem taky dostala Clostík. Brala jsem ho 3-7 DC a na UTZ chodila 12-14 DC. Nikdy před tím jsem na sobě ovulku nepoznala (dvě dětičky jsme počali přirozeně) a s Clostíkem mě pobolíval podbřišek tak od toho 12 DC a po ovulce (která podle UTZ proběhla) zase přestal. Bohužel se nezadařilo :-( , ale držím palečky, aby se u Tebe povedlo hned napoprvé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.6.11 09:57

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.6.11 10:02

takhle právě nějak si to představuji,jak píše gabi..jestli bude alespoň nějaký náznak ovu :mrgreen: ,ať si ji aspoň vyzkouším když se nezadaří hned napoprvé..A gratuluji,vám se povedlo hned napoprvé že gabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.6.11 13:53
nikkita píše:
jasně,když ovu je a zeměří se na ni člověk,tak ji nejspíš pozná,měl by :mrgreen: .Ale snažíme se 21cyklů,21měsíců nejspíš všechny bez ovu. A nyní poprvé první cyklus s clostíkem.takže uvidím,jestli bude bolet levý či pravý vaječník :-D

Mně dal gyndr. Clostík hned, protože jsem měla totálně pošahaný cyklus (50-58dní). Takže hned z kraje snažení a to jsem to nepoznala. :mrgreen: Dokonce ani ten Clostilbegyt mi ovulaci „nezařídil“ tak jak to doktoři čekají (cca 11-14DC). Měla jsem ji nakonec cca 18-22DC ať už s prášky nebo bez nich… :roll: :mrgreen: A pobolívání vaječníků se mi přesouvalo zprava doleva i během jednoho cyklu.

Ale to tě nechci rozladit, třeba to budeš mít „učebnicové“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital