Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny snažilky a zvláště pak uživatelky Clostíku.
Ráda bych se zeptala, zda měl někdo běžný cyklus, ale kvůli nepravidelné ovulaci nebo anovulaci dostal Clostík. Kdy pak proběhla ovulace, kolikátý den a zda a kdy se povedlo mimi? Já mám Clostil první měsíc (1-0-1), cykly jsem mívala 28, poslední dobou jen 26 dnů a ovulaci bych očekávala kolem 12. DC, ale vždy byla jen slabá čárečka. Menstruaci mám 5 dnů. Po prvním užívání Clostíku žádná silná čárka nebyla…, měla jsem ho od 4. do 9. DC.
Jak jste to měly nebo máte vy?
Díky moc.
Ty nechodíš na folikulometrii?
Růst folikulů by ti měl lékař sledovat ultrazvukem. Já ji měla potvrzenou 13 den. Neotěhotněla jsem ani po 2×3cyklech.
Souhlasím, že bys měla chodit na folikulometrii. Já teda pravidelný cyklus absolutně neměla, takže ti moc nepomůžu, ale brala jsem 3.-7. den 1-0-1 a ovulaci jsem měla až asi 18. nebo 19. den. Ale povedlo se na první pokus…
Take jsem mela nepravidelny anovulacni cyklus, clostik jsem brala 1-0-1 a ovulace probehla 17. den, chodila jsem na mereni folikulu, muze se totiz stat, ze se uvolni vice vajicek, tak aby z toho nebyla treba patercata
Otehotnela jsem hned na poprve.
@Dana V Ahojky měla jsi vsechny anovulacni cykly? Nevíš čím to muže být? Mám je taky doktor už navrhoval clostik. Jsem rada ze zabral
snad i mě se poštěstí