Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,3.srpna jsem byla na laparoskopii a chtěla jsem se zeptat jestli po zákroku je normálně ovulace nebo bude až po ms?Na laparce jsem byla 9.den cyklu.Děkuji moc.
to nevím a samotnou mě to zajímá…mám hypotézu, že by tím cyklus mohl být ovlivněný ale nemusel, stejně i normálně jsou některé cykly anovulační třeba při chřipce, stresu, uvidíme, co holky napíší
každopádně přeju, ať jsi brzo fit
Ahoj, já jsem si po laparoskopii ovulační test nedělala, ale graf s křivkou jsem měla normální. A vzhledem k tomu, že tu holky psaly, že otěhotněly ještě v cyklu, kdy prodělaly laparoskopii, tak ovulace zřejmě bývá ![]()
Ahoj já byla na laparoskopii v květnu a ovulaci to nenarušilo. Ve čtvrtek jsem byla na laparce, v pondělí jsem si jela pro vycházky k sestřičce a Dr. mě hned odchytla, nahnala na kozu
a říkala, že ovulka při operaci krásně probíhala a chce vidět, jak to pokračuje. Takže mi dělala ultrazvuk folík narostl, takže mi hned píchla Pregnyl a měli jsme se snažit. A to mi v nemocnici říkali, že mám dodržet 6ti nedělí ![]()
Ale k tvému dotazu - laparoskopie by neměla narušit ovulaci, ale možná je to o tom, co si dělají ![]()
Na laparoskopii jsem byla v dubnu a zrovna v době operace probíhala ovulace. Další cyklus byl zřejmě anovulační a hned ten další cyklus jsem otěhotněla. Každá to asi máme jinak a na každou působí jiné faktory, které mohou mít vliv na ovulaci. Někdo po laparce hned ovuluje bez problémů, ale pro někoho je to stres, který může mít na ovulku vliv.