Ovulace po laparoskopii

925
16.8.11 10:33

Ovulace po laparoskopii

Ahoj holky,3.srpna jsem byla na laparoskopii a chtěla jsem se zeptat jestli po zákroku je normálně ovulace nebo bude až po ms?Na laparce jsem byla 9.den cyklu.Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
16.8.11 10:41

to nevím a samotnou mě to zajímá…mám hypotézu, že by tím cyklus mohl být ovlivněný ale nemusel, stejně i normálně jsou některé cykly anovulační třeba při chřipce, stresu, uvidíme, co holky napíší
každopádně přeju, ať jsi brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
16.8.11 11:11

Ahoj, já jsem si po laparoskopii ovulační test nedělala, ale graf s křivkou jsem měla normální. A vzhledem k tomu, že tu holky psaly, že otěhotněly ještě v cyklu, kdy prodělaly laparoskopii, tak ovulace zřejmě bývá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
16.8.11 11:51

Ahoj já byla na laparoskopii v květnu a ovulaci to nenarušilo. Ve čtvrtek jsem byla na laparce, v pondělí jsem si jela pro vycházky k sestřičce a Dr. mě hned odchytla, nahnala na kozu :-) a říkala, že ovulka při operaci krásně probíhala a chce vidět, jak to pokračuje. Takže mi dělala ultrazvuk folík narostl, takže mi hned píchla Pregnyl a měli jsme se snažit. A to mi v nemocnici říkali, že mám dodržet 6ti nedělí 8-o
Ale k tvému dotazu - laparoskopie by neměla narušit ovulaci, ale možná je to o tom, co si dělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
16.8.11 12:16

Na laparoskopii jsem byla v dubnu a zrovna v době operace probíhala ovulace. Další cyklus byl zřejmě anovulační a hned ten další cyklus jsem otěhotněla. Každá to asi máme jinak a na každou působí jiné faktory, které mohou mít vliv na ovulaci. Někdo po laparce hned ovuluje bez problémů, ale pro někoho je to stres, který může mít na ovulku vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí