Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
všude čtu diskuze o tom, jestli těhu test muže ukázat ovulaci a nijak jsem se nedocetla, jak to teda vlastně je.. tak jsem zkusila experiment..
Mám ovulaci a zkusila jsem i těhu test a opravdu tam je duch, teda pokud mě nešálí zrak
vidíte to tak, ze jo? Co vy, taky jste takový blázni a zkousely jste? ![]()
Ja mam pocit, ze to delaly holky naopak, ovulacni test ukaze tehotenstvi, ale nejsem si jista, nikdy jsem je opacne nedelala
Moje kamaradka ma tu rysku/stinek na kazdem tehotenskem testu. Byla jednou na krvi a hcg mela 0,8 a ten pidi stin tam byl. Tehotna z toho zatim nikdy nebyla, jen radsi uz netestuje protoze,,neco,, se ji vzdycky ukaze.
Tohle jsem opravdu nezkoušela. Na co potvrzovat ovulaci těhotenským testem?
Jestli máš na testu ducha (já ho teda nevidím, ale svítí mi tu na displej), možná ovulace už proběhla a jsi těhotná. Tak třeba zkus další TT za pár dní a uvidíš, co to udělá.
@Amalka244
Já tam tu čárku vidím, pecka
… a nejsi cvok, zvědavost je fajn a tohle je neškodný experiment. Pro zajímavost- jeden rakouský biochemik na přelomu století si usmyslel, že vitamín C může být účinnou prevencí rakoviny. Jedl polévkovou lžíci čistého vitamínu každý den a výsledek - zemřel na selhání ledvin. To byl cvok
![]()
@Imiška94 😃 😃 😃 😃 Tak Ty jsi mě opravdu pobavila! 😃 Díky Ti! Preeeeesne, to byl aspoň pořádnej magor! 😃
Ja to tak mela minuly cyklus. Pozitivni ovulacni. A kdyz jsem asi za 4 hodky chtela jeste videt, jestli je porad pozitivni, sahla jsem omylem misto toho po tehotenskem. A na nem duch, stejny jako u tebe.