Ovulace - průsvitný hlen

Anonymní
18.9.10 12:43

Ovulace - průsvitný hlen

Jsem 26 DC, včera mě píchalo na levé straně vaječníků, myslela jsem si, že mám ovulaci..a proto se ptám musí vždy při ovulce být průsvitný hlen? Protože já jej neměla a nemám…MS mi chodí vždy co 31 dní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
18.9.10 12:46

ahoj, nemusi. ale ked je, je to lepsie, lebo spermie v nom preziju niekolko dni. ked je hlien biely, alebo ziadny, tak preziju len par hodin- cize je tazsie otehotniet.

ale mozes ho mat len vnutri na krcku, takze na nohavickach ho nevidis.

na zvysenie produkcie tohto hlienu sa odporuca pit 5 dni pred predpokladanou ovulkou denne 3 dcl 100% dzusu z ruzoveho grepu- fakt pomaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.9.10 12:47

Pokud je jen pichani, ale není hlen a není zkrácený čípek, tak bych to na ovulaci neviděla. co čípek, tváří se ovulačně? já ho mám vždycky úplně krátký, takže je to jasné. A hlen mám spíš bílý než průsvitný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.9.10 12:54

zakladatelka, a ovulacia byva vacsinou 12- 16 dni pred ms, takze ak mas cyklus 31 dni, tak ovulaciu urcite nemas 26 dc, ale ak si mala ovulaciu 26 dc, tak sa Ti ms presunie o tych 12-16 dni neskor.

neviem ci rozumies :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 13:10

ovulka

Ahoj holky chci se zeptat je možné otěhotnění, když styk proběhl 12.4 a ukázkový plodný hlen zjištěn dneska 15.4?prosím za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí