Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha děkuju… A nevadí že po ovu se mi zvýšila jen o 0.1 není to malo?
Myslím, že je to vpořádku. Jestli si to pamatuju správně, tak za proběhlou ovulaci se považuje to, když jsou 3 dny po sobě teploty vyšší, než 6 dní před tím. Takže 6 dní nižší teploty a pak 3 dny vyššíš. Proto se ovulace při měření bazální teploty určuje zpětně
Snad ti ale nepíšu bláboly. Dá se to najít na netu ![]()
Nemáš za co
každopádně si myslím, že ovu normál proběhla a co by za to některý holky daly ![]()
To ano..možná ovu normálně proběhla…
No ale stále se nám nedaří (2 roky ![]()
Já bych se hlavně nespoléhala na nějaké aplikace, sama doktorka mi říkala, že ovulaci má každá žena jindy…Nám se třeba povedlo otěhotnět den po mestruaci a to jsem si ovulaci počítala před tím jak divá…
I ovu se mi posunula pokaždé jí mám 14-16 DC…A teď až 21..To se mi posune i MS?
@Mylka
Já si jí ale meřím..A to je pri spolehlivý
Podle nějakých ovu kalendářu..atd…to ne
Jojo, to se ti ovu posune taky. ta faze po ovulaci by mela byt kazdy cyklus stejne dlouha. takze pokud tu poovulacni fazy mas dlouhou treba 12 dni a ovulaci kolem 14. dne, menstruovat budes cca 26. den. pokud se ti ovulace posune na 21. den, menstruace se ti posune na cca 33. den
Ahojte chci se taky na neco zeptat měla jsem ovulaci 26 a s přítelem jsem se vyspala toho 26 i 27 udělal se do mě Myslíte že můžu být těhotná? Chceme miminko ale už 3 roky se nám nedaří ![]()
Ahoj holky…prosím kdy byla ovulace (19 nebo 21) dekuji