Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mne sa to tiez stavalo,lekarka povedala ze je ovulacne ze v tych dnoch ovulujem ,ak chces ostat tehotna tak su to najlepsie dni
ahojte, som tu nova a akurat hladam info o krvacani v polke cyklu. takze ste ma tym dost ukludnili
da sa na toto „krvacanie“ spolahnut ako na urcenie plodnych dni?
sky
Ahoj holky,
taky jsem to mivala, nekdy jenom spineni a jindy s krvi. Vyhoda je , ze vite ,kdy mate ovulaci, akorat me pri tom vzdycky bolelo bricho. Jestli je vam to neprijemne - doporucuji JERAB PTACI od Herba vitalis - kapicky - vice na www.herbavitalis.cz a k tomu bastit zinek - pomaha to a krasne vam to srovna a naladi hormony na nove tehu.
Zdravim Naty
No, já mívám taky krvácení zhruba uprostřed cyklu. Když jsem měla Danu, bylo to pravidlem, pak dítko, tělísko už jsem kvůli toho nechtěla tak HA. Mám ji zhruba rok a něco, už jsem vystřídala několik druhů a stále je to to samé. Cca 14 den začnu špini, někdy se to urovná za 2-4 dny, ale někdy to trvá až do menstruace a ta pak následuje, takže je to dosti nepříjemné. Máte někdo podobné zkušenosti?
Jana
Ahoj,
když jsem brala antikoncepci tak poslední rok, taky se mi začalo stávat, že jsem v půlce cyklu začala špinit a někdy to trvalo až do MS. Doktor mi řekl, že je to tím, že ty prášky už jsou asi slabé a dal mi silnější, ale pokračovalo to dál. Přestalo to, až když jsem přestala brát antikoncepci úplně. Ale proč, to nevím…
Marketa182
Ahoj všem. potřebovala bych radu. Od včera slabě špiním, dnes je to trochu víc. Jsem 12 DC může to být ovulační krvácení? cykly mám nepravidelné a MS dostanu jen po vyvolávačce. Poslední 3 měsíce jsem brala Proveru a to byl cyklus pravidelný a ted už jí brát nebudu. snažíme se o mimi. díky
@Anonymní píše:
Ahoj všem. potřebovala bych radu. Od včera slabě špiním, dnes je to trochu víc. Jsem 12 DC může to být ovulační krvácení? cykly mám nepravidelné a MS dostanu jen po vyvolávačce. Poslední 3 měsíce jsem brala Proveru a to byl cyklus pravidelný a ted už jí brát nebudu. snažíme se o mimi. díky
Co myslíš termínem „ovulační krvácení“? Při ovulaci se nekrvácí
.
Ahojky tak já dvakrát v životě krvácela při ovulaci a krvácení bylo velmi slabé taková růžová krev poprvé jsem krvácela jen ten jeden den, podruhý to trvalo dva dny
Ovulační kravácení je běžné, mě se to stalo nejednou.
http://www.rodicka.cz/…ni-krvaceni/ Ničeho se neboj, ale určitě se o tom zmiň svému gynekologovi.
Ahoj holciny, potrebuju poradit. Pred pul rokem jsem vy:,–(ila antikoncepci a od te doby pokazde presne v pulce cyklu zacnu slabe krvacet. Krvaceni trva tak 3-4 dny. Docetla jsem se, ze by se mohlo jednat o ovulacni krvaceni.
Chtela bych se vas zeptat, zda-li s tim mate nejaka take zkusenosti. Rada bych si zasla k doktorovi, ale jsem mimo republiku, takze dost komplikovany.....
Predem vam moc dekuji za rady Veruska