Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že ještě ne. Tedy u mě, když to bylo takto, tak ještě ne, dělej si ho obden a když bude sílit, klidně každý den ať si to vychytas. Ale tohle ovulace dle mého není.
Říkaj tu, že musí být stejně silná jako kontrolní, nebo silnější, až pak je pozitivní, ale zkušenosti s tím nemám, procti ostatní diskuse ![]()
Negativní, ta carka musi byt stejne silna nebo silnější nez kontrolní. Neumis cist návody? Tohle je slaboucky na ovulaci, mas na srovnání dalsi testy?
@Terrinka93 píše: Říkaj tu, že musí být stejně silná jako kontrolní, nebo silnější, až pak je pozitivní, ale zkušenosti s tím nemám, procti ostatní diskuse
Nemusí být stejně silná, může být trošku slabší, ale ne o tolik. Já nikdy neměla obě stejně silné, ale když byla jedna jen trochu slabší, tak jsme na to hupsli a za měsíc rodim ![]()
Ovulační testy bych vyhodila z okna
dělala jsem je co cyklus a nikdy ani jeden pozitivní dle návodu
NIKDY..a nakonec folikulometrie ukázala, že normálně ovuluji a testama prokázali, že se mi jen blbě vyplavují hormony do moči
takže radši UTZ místo testů..domluvit se s doktorem/doktorkou na pravidelném měření aspon pár cyklů a je to ![]()
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli je normální mít 3 dny pozitivní ovulační test?
16.DC jsem byla na injekci Ovitarelle, ovulace měla být 17.DC. ( dle UTZ)
Tak potom nerozumím proč mám silnější a silnější čárku.
Jinak 5-9Dc jsem brala Clostilbegyt.
Děkuji
Holky co myslíte je tam ovulace? Děkuji