Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky tu růžovou raději ne, ale ten poslední odkaz od raduš taky není špatný ![]()
U holčičky se neboj barviček a když fakt manža nemůže růžovou tak zkus ty barvičky máš jednobarevný kočárek tak to bude pěkné ![]()
A co tahle? Růžová je tam taky, ale není jí tam tolik, aby to nebylo přeslazené, takže i manžel by to mohl přežít ve zdraví ![]()
Holky všm vám moc děkuju. Po dlouhém přemýšlení jsem vybrala tyto:
Tak mě osobně se líbí k tomu kočárku z těch proužků asi nejvíc ten první a poslední v té druhé řadě ty zvířátka a možná ten třetí dekor …tak pak tu písni co vyhrálo ![]()
Určitě dám vědět, ale fakt vůbec nevím. Hodně přemýšlím i o tom posledním…
Chce to,aby to zajímavě vypadalo a ladilo…Já jsem takový zdobič kočárků
,do béžové Inglesiny jsem si udělala doplňky v podzimním vzoru-našila jsem klopu na tašku a pošila jsem takový obyčejný černý fusak-výsledek byl báječný,ona ta béžová barva je trochu fádní,hrozně to oživilo.Bohužel na té fotce to není tak patrné,líp je to vidět v Teutonii,dávala jsem to na oba kočárky,podle toho,s kterým jsem jela.Na jaro by to chtělo něco aktuálního,ale podzim a zima to bylo super,lidi se mě ptali,odkud to mám…Do Rubina bych dala ty široké růžové pruhy nebo tu úplně poslední.....Ať se to povede!
@zoretka píše:
Chce to,aby to zajímavě vypadalo a ladilo…Já jsem takový zdobič kočárků,do béžové Inglesiny jsem si udělala doplňky v podzimním vzoru-našila jsem klopu na tašku a pošila jsem takový obyčejný černý fusak-výsledek byl báječný,ona ta béžová barva je trochu fádní,hrozně to oživilo.Bohužel na té fotce to není tak patrné,líp je to vidět v Teutonii,dávala jsem to na oba kočárky,podle toho,s kterým jsem jela.Na jaro by to chtělo něco aktuálního,ale podzim a zima to bylo super,lidi se mě ptali,odkud to mám…Do Rubina bych dala ty široké růžové pruhy nebo tu úplně poslední.....Ať se to povede!
Krásný kočárky
Ta poslední je zatím můj velký favorit ![]()
Holky dnes jsem to objednala z toho posledního obrázku. Snad si nebudu nadávat, až to přijde ![]()