Oznámení o stěhování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59409
11.8.19 10:01

Rodiče jsou pořád doma? Pokud ne tak se mrkni jestli nenajdeš u nich ve skříni. Někde kde mají všechny papíry tak tam by mohl být i rodný list, nebo pak na matrice ;) Hlavně u jim nic neříkej. Ano je to ideál když je dítě u rodičů dokud studuje, ale to ty rodiče se taky musí chovat normálně ;). Už víš jak reagují tak jim nic neříkej. To ani máma se Tě nezastane? Ten rodný list bych zkusila najít. Já ho taky hledala a jak jsem odešla tak jako první ho šli hledat :lol: a prý at jim ho vrátím :mrgreen: To určitě :lol: Ven normálně chodit můžeš? Pokud ano tak je to paráda a stěhuj postupně a na narozeniny klidně odejdi a ani je nenapadne že už jsi odstěhovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
11.8.19 10:20
@Anonymní píše:
@toma0105
To je hezké musíte mit skvělý život, když máte tak dobře vychované syny, neříkám že by pohlavek neměl být, ale mlácení pesti si myslim ze je moc a to se neboj takový v životě nebudu jako muj táta nechci to ani trochu sice pro nas dělá všechno, ale agresivita je trochu moc. Dekuji za hezky komentar aa preji hezky den a život at se ti vse vyplni :srdce: Www

Děkuji, jsi frajer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
11.8.19 10:33
@Anonymní píše:
@Ivulita
Děkuji ti moc za rady, bohužel rodný list nemohu najit ten budou mit nekde rodiče a asi mi ho jen tak nedají i kdyz je to muj doklad, ale myslim že se da zase sehnat. A s tim telefonem mas take pravdu. Dekuji :srdce:

Rodný list je docela důležitý, já doma zapomněla všechna vysvědčení, nemám je dodnes. A fotky babičky, to byla zlatá žena, ta mi nahradila matku, dodnes na ni vzpomínám, to byla babička s velkým B.Otec mi zemřel v 54 letech, ten byl taky zlatý, veškeré zlo u nás páchala macecha, rozhádala veškeré příbuzenstvo, rodinu mi nahradili manželovi rodiče. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 22:17

@Markéta80
No problem je ze mama je neustale doma ale mama ta doma neni jen kdyz jde k doktorovi. Tak ro zkusim nekde sehnat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 22:18

@toma0105
Děkuji😄

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 22:20

@toma0105
To je fajn ja mam sva vysvědčení take u nich nekde schovane ty uz ale mozna vim kde takze ty najdu a ten rodny list zkusim take ale myslim ze ho zamyka do stolu :)

• Citovat
  • Upravit
59409
11.8.19 22:25
@Anonymní píše:
@toma0105
To je fajn ja mam sva vysvědčení take u nich nekde schovane ty uz ale mozna vim kde takze ty najdu a ten rodny list zkusim take ale myslim ze ho zamyka do stolu :)

to by mohlo být u sebe i s vysvědčením ;) Tak to je blbý když je furt doma :? To se pak hledá blbě no :? Když nenajdeš tak pak ta matrika, ale ty vysvědčení by taky bylo lepší mít u sebe. Uvidíš, hlavně si hlídej občanku ;) Máma ani nechodí na nákupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 23:00

@Markéta80
Nene vsechno tata mama je na nemocenské.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.20 15:51

@divine woman @Ivulita @pikola @Markéta80 @toma0105 @Ennny @milami @Russet @Lily Evans
Zdravím vás všechny jelikož už mě nebavila žádná pravidla, která rodiče stále dávali více a více na venek, tak jsem se rozhodl je opustit po nějaké době jsem přestěhoval všechny věci a našel si dokonce i papíry (vysvědčení, rodný list atd.)
Jelikoz jsem si je prý vzal bez dovolení dnes jsem byl kontaktován rodiči, že na mě zavolají policii že nemám žádné právo tyto papíry vlastnit, že jsou jejich a že prý jsem se dopustil trestného činu.
Jsem zvědav jak toto u policie projde, kdyz tam přijdou s tím že si jejich syn vzal vysvědčení a rodný list a odešel z domu. Děkuji za všechny názory a rady a hlavně vám všem přeji krásné dny a hodně štěstí ve všem. Díky ❤️️

• Citovat
  • Upravit
1540
4.2.20 15:54

Buď v klidu, kdyby tu policii opravdu zavolali, tak se jim akorát vysmějí :)
Přeji šťastný život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
4.2.20 16:20

Přeji ti, abys v klidu dokončil školu a abys byl spokojený v životě. Rodiče snad jednou pochopí, jak ti křivdili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
4.2.20 17:27

Na papíru je tvé jméno A ne jejich, takže jsou tvoje. Buď v klidu, žádný trestný čin ti není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.2.20 18:33

Niceho se neboj, jen se jim vysmeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.2.20 08:00
@Anonymní píše:
@divine woman @Ivulita @pikola @Markéta80 @toma0105 @Ennny @milami @Russet @Lily Evans
Zdravím vás všechny jelikož už mě nebavila žádná pravidla, která rodiče stále dávali více a více na venek, tak jsem se rozhodl je opustit po nějaké době jsem přestěhoval všechny věci a našel si dokonce i papíry (vysvědčení, rodný list atd.)
Jelikoz jsem si je prý vzal bez dovolení dnes jsem byl kontaktován rodiči, že na mě zavolají policii že nemám žádné právo tyto papíry vlastnit, že jsou jejich a že prý jsem se dopustil trestného činu.
Jsem zvědav jak toto u policie projde, kdyz tam přijdou s tím že si jejich syn vzal vysvědčení a rodný list a odešel z domu. Děkuji za všechny názory a rady a hlavně vám všem přeji krásné dny a hodně štěstí ve všem. Díky ❤️️
:mrgreen: to znám, já si zase dovolila odnést vlastní rodný list :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.2.20 19:23
@Anonymní píše:

Doufám, že se ti povede dobře! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1