OZP - co proplácí?

Anonymní
20.2.16 16:51

OZP-co proplácí

Ahoj, chtěla bych se optat těch, kteří u této pojišťovny jsou také.

Na jejich stránkách jsem byla a popravdě se v tom moc nevyznám.
Chtěla bych zajít k zubaři a nechat si udělat přední zuby (mám v nich díry) a pořád jsem nezjistila jestli hradí bílý výplně. Máte někdo s touhle pojišťovnou zkušenost? Chtěla bych vědět víc. Vůbec nevím jak zacházet s VITAKARTOU a jak doplňovat zdravotní deník-jediné co zvládnu je jenom se přihásit… :mrgreen:
Mohl by mi někdo s tím pomoc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
20.2.16 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se optat těch, kteří u této pojišťovny jsou také.Na jejich stránkách jsem byla a popravdě se v tom moc nevyznám.
Chtěla bych zajít k zubaři a nechat si udělat přední zuby (mám v nich díry) a pořád jsem nezjistila jestli hradí bílý výplně. Máte někdo s touhle pojišťovnou zkušenost? Chtěla bych vědět víc. Vůbec nevím jak zacházet s VITAKARTOU a jak doplňovat zdravotní deník-jediné co zvládnu je jenom se přihásit… :mrgreen:
Mohl by mi někdo s tím pomoc?

fotokompozitní výplně na předních zubech neproplácí žádná pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 16:55
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se optat těch, kteří u této pojišťovny jsou také.Na jejich stránkách jsem byla a popravdě se v tom moc nevyznám.
Mohl by mi někdo s tím pomoc?

Myslim, ze bile vyplne nehradi zadna zdravotni pojistovna.

• Citovat
  • Upravit
101830
20.2.16 17:03

Každopádně jde si je nechat dodatečně proplatit z toho kreditu na vitakartě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.2.16 17:03

@kolik aby to k něčemu bylo, tak co se týká stomatologie bych se spoléhala pouze na proplácení preventivek, anestezie a RTG snímků…ale já to vnímám zkresleně - mám v tomto nastavený dost vysoký standard, resp. nadstandard ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
20.2.16 17:15

Bílé výplně jsem si hradila sama, zbytek mi OZP proplatila - vyšetření, rentgen atd. S vitakartou jsem velmi spokojená, za nasbírané kredity si velmi jednoduše nechám proplatit účty - je tam seznam na co přispívají. V OZP mám i syna a jeho kredity si můžu převézt i k sobě abych jich měla víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.2.16 17:44

@kolik je to hlavně proto, že nesplnili kritéria ;)…hodně přísná na nové smlouvy je 211…jinak obecně - smlouva s pojišťovnou je pro ordinaci na „špatná“ období… ;)

co se týká stomatologie, 111 teď přispívá na DH 1000,– Kč…necháš si udělat hygienu, doneseš na pobočku VZP účtenku a oni ti převedou na účet 1000 Kč…když máš účet na 790,– tak jen těch 790,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
20.2.16 18:33
@kolik píše:
@Malaga Hmmm ja mam 207 OZP a tam asi na DH neproplaci nic. Dva tydny zpet jsem platil osm stovek :S

dá se to ale zpětně proplatit za body z Vitakonta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.17 13:37

Prodam kredit ve vitakontu

Edna se o 1620 kreditu. Vyplati se pouzit na ockovani novorozencu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek