Pád a bouchnutí do zátylku

Anonymní
23.11.11 00:36

Pad a bouchnuti do zatylku

Ahoj, vcera syn (2,5r) nesikovne zavravoral a upadl, bohuzel tak nestastne, ze spadl zatylkem na hranu konferencniho stolku. Primo pad jsem nevidela, ale kdyz sem se ohledla, tak sedel vedle stolku, drzel se vzadu za hlavicku a pofnukaval. Pri vetsich padech byva rev, tak nevim, jakou intenzitu uraz mel.
Hlavne nevim, jak zradne muze byt takoveto uhozeni do zatylku?

Uz je to vice nez 24hod, nezvracel, nemel poruchy chovani, jen je vic mrzuty, pres den nechtel spat, ted se mi tu budi s placem, ale jen v polospanku, takze mi neni schopen rici ci ukazat co ho boli :-( …horsi je, ze ma soucasne i virovou vyrazka, kterou ma i v pusince, tak nevim, zda neni mrzuty i z toho. Jedine co mne vydesilo bylo, ze kdyz sem ho dnes chtela vyndat z autosedacky, tak chvilku vubec nereagoval na osloveni, rozepinani pasu, az kdyz sem zvysila hlas, tak se rozbrecel …mel celou dobu otevrene oci - muze to zpusobit unava? nebo to muze byt nasledek urazu hlavy? :nevim:

Nevim, zda jet ted pohotovost na retgen ci ne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5575
23.11.11 02:25

Ahoj, tak já bych pro jistotu jela na pohotovost.
Držím palce.
Barča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.11.11 06:36

taky bych radši zajela na pohotovost,at je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.11.11 08:14

A pak dej vědět. Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 10:53

Zatím jsme nikam nakonec nejeli… dnes se chová úplně normálně, na hlavičku si nestěžuje, za celou dobu nezvracel… tak snad ok. Noční buzení způsobily pupínky, které se mu udělaly uvnitř pusinky :-(
Proberu to s dětskou po telefonu a uvidíme, co řekne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.21 10:40

Ahoj, jdu se k vam taky poradit.. na pohotovost se mi s dcerou ted opravdu jezdit nechce! :/…jde o to ze padala a uhodila se o roh stolu do zatylku (spise bych rekla ze do lebky, koukala jsem na internet a jde primo o týlní kost, část lebky) má tam ted po 24hodinach lehce zacervenalou tecku. Bouli tam mela jen par hodin po uderu, nebyla velka. Ted uz ji nema, nebo uplne minimalni.. hned co se uhodila tak brecela - hodne ale kratce. Nezvracela, nebyla spavá, zronicky ok. Jen jsem si vsimla ze ma krvave sopliky v nose :? Samozrejme jsem si to spojila s tim uderem.. :(

• Citovat
  • Upravit
88
13.2.21 11:31

Já bych tedy radši na tu pohotovost zajela, lepší než si něco vyčítat, zvlášť pokud má krvavé sople.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
13.2.21 12:05

Raději bych zajela nebo minimálně se poradila telefonicky. Jsem názoru 100× zbytečně než jednou pozdě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 16:09

@JOHNDENVER ..nechce se mi z toho důvodu, že je ted všude kovid a znám pár lidí, co si to přinesli z nemocnice.. takže taková jsem matka :roll:
Ale chápu, ze první co, když se to čte se každé takové jako jste vy vybaví jediný důvod a to je lenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
6594
13.2.21 16:22

A proč alespoň nezavoláš na pohotovost a nezeptáš se? Jde o Tvoje dítě, ne??? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 21:14

Volala jsem odpoledne a navsteva v nemocnici neni nutna. Chtela bych jeste podekovat maminkam, ktere reagovaly normálně, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.21 21:18

@JOHNDENVER ..vsak jiste, ja se snazim riziko minimalizovat (nečekám pochopení..) a jelikoz jsem se dozvedela dobre zpravy tak jsem i rada ze jsem nejela a nevystavila nas tak riziku…

Nu a Vam preji, aby s Vami nikdo nejednal tak, jak Vy jednate s druhými. :)
Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák